Uutuudet
Valaistus
009 Lemongrass Saippua 120 g

009 Lemongrass Saippua 120 g

17.00 €
Saippua L:a Bruket-tuotemerkiltä.
Varastossa

009 Lemongrass Saippua 120 g

17.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

009 Lemongrass saippua L:a Bruket-tuotemerkiltä puhdistavalla, kosteuttavalla toiminnolla pehmentävällä efektillä ja virkistävällä tuoksulla. Täydellinen valinta itsellesi tai jollekin läheisellesi.

Hyvä tietää 009 Lemongrass saippuasta
- Tuore tuoksu.
- Mieto.
- Pehmentävä, virkistävä efekti.
- Se valmistetaan eteerisestä öljystä.

Coconut oil, Lemongrass essential oil, Rape seed oil, Rosemary essential oil, Sunflower oil. Ingredients: Sodium Rapeseedate, Sodium Stearate, Sodium Cocoate Aqua, Parfum, Glycerin, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) leaf oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil, Citral, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Helianthus, Annuus (Sunflower) Seed Oil, CI 77891, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Limonene, Geraniol, Linalool

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  179036
 • Toimittajan tuotenumero
  10973
 • Tuotemerkki
  L:a Bruket
 • Sarja
 • Rahtiluokka
  Small
 • Väri
  Valkoinen
Tuotemerkistä
L:A Bruket eli Lilla Bruket on vuonna 2008 perustettu ruotsalaismerkki, jonka juuret ovat Ruotsin länsirannikon kauneudessa ja luonnossa. Heidän tuotteensa tunnetaan luonnonläheisyydestään ja kestävyydestään, ja he pyrkivät hyödyntämään luonnon parhaita aineksia. Merkin laaja tuotevalikoima sisältää ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja kodinhoitoa, ja joka tuote on korkealaatuinen sekä hellä ihmisille ja ympäristölle. Heidän filosofiassaan painottuvat yksinkertaisuus ja toiminnallisuus sekä luonnon kanssa sopusoinnussa elämisen ja kokonaisvaltaisen elämäntyylin kauneus.