Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

195 Grapefruit Leaf Käsivoide 30 ml

195 Grapefruit Leaf Käsivoide 30 ml

17.00 €
Käsivoide L:a Bruket-tuotemerkiltä. Käsivoiteessa on kuiville käsille täydellinen nuorentava efekti energisoivalla, tuoreella, sitruksisella tuoksulla.
Varastossa

195 Hand cream Grapefruit Leaf Käsivoide

17.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

195 Hand cream Grapefruit Leaf käsivoide L:a Bruket-tuotemerkiltä kuiville käsille täydellinenlla nuorentavalla efektillä energisoivalla, tuoreella, sitruksisella tuoksulla.

Hyvä tietää käsivoiteesta


- COSMOS-sertifikaatti.


Ominaisuudet

  • Tuotenumero
    333773
  • Toimittajan tuotenumero
    11278
  • Tuotemerkki
    L:a Bruket
  • Rahtiluokka
    Small
  • Sertifiointi
    COSMOS
  • Kapasiteetti
    3 cl
Tuotemerkistä
L:A Bruket eli Lilla Bruket on vuonna 2008 perustettu ruotsalaismerkki, jonka juuret ovat Ruotsin länsirannikon kauneudessa ja luonnossa. Heidän tuotteensa tunnetaan luonnonläheisyydestään ja kestävyydestään, ja he pyrkivät hyödyntämään luonnon parhaita aineksia. Merkin laaja tuotevalikoima sisältää ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja kodinhoitoa, ja joka tuote on korkealaatuinen sekä hellä ihmisille ja ympäristölle. Heidän filosofiassaan painottuvat yksinkertaisuus ja toiminnallisuus sekä luonnon kanssa sopusoinnussa elämisen ja kokonaisvaltaisen elämäntyylin kauneus.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null