Uutuudet
Valaistus
A331 Beehive Limited Edition Riippuvalaisin, Tiilenpunainen/Brass
artek logoartek logo

A331 Beehive Limited Edition Riippuvalaisin, Tiilenpunainen/Brass

1 209.00 €
A331 Beehive Limited Edition riippuvalaisin Artek-tuotemerkiltä uniikilla, tiilinvärisellä värillä ja ajattomalla, kauniilla muodolla.
Varastossa

A331 Beehive Limited Edition Riippuvalaisin, Tiilenpunainen/Brass

1 209.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

A331 Beehive Limited Edition riippuvalaisin Artek-tuotemerkiltä uniikilla, tiilinvärisellä värillä ja ajattomalla, kauniilla muodolla. Klassinen, rakastettu muotoilu jotka sulautuvat harmonisesti ympäristöön. Kestävästi tuotettu design-klassikko, joka voi helposti siirtyä sukupolvelta toiselle.

Miellyttävä, tunnelmallinen kiilto. Täydellinen valaisin olohuoneeseen tai keittiöön luomaan lisävaloa ruokapöydän yläpuolelle. Suunnittelija: Alvar Aalto.

Hyvä tietää A331 Beehive Limited Edition riippuvalaisimesta


- Suomessa suunniteltu. Suunnitellut Alvar Aalto.
- A331 Beehive Limited Edition on arvostettu sen uniikista väriyhdistelmästä


Riippuvalaisimen tekniset tekniset tiedot:


- E27
- 12.0 Wattia
- Tiilenpunainen/Messinki
- Korkeus: 300 mm.
- Halkaisija: 330 mm.
- Johdon pituus: 2500 mm.
- 220-240 V.

Kokoelma on myytävänä vain rajoitetun ajan.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Vuonna 1935 neljä nuorta idealistia. Liikeideana oli harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria - Artek oli syntynyt.Artek on edelleen yksi modernin muotoilun innovatiivisimmista yrityksistä. Artekin kattava huonekalujärjestelmä perustuu standardi- ja systeemiajatteluun, mikä tekee siitä monipuolisen ja mahdollistaa huonekalujen räätälöinnin tarpeiden mukaan yksilöllisiin projektikohteisiin. Artekin huonekaluja löytyy hyvin monenlaisista tiloista: julkisista tiloista koteihin, museoista kouluihin ja hotelleista toimistotiloihin.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null