Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Atelier Baarijakkara 65 cm, Saarni
artek logoartek logo

Atelier Baarijakkara 65 cm, Saarni

625.00 €
Baarijakkara Artek-tuotemerkiltä.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 8-10 viikkoa

Atelier Baarijakkara 65 cm

625.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Atelier baarijakkara Artek-tuotemerkiltä modernilla, pohjoismaisella muotoilulla massiivipuusta. Jakkarassa on sekä suuriin että pieniin tiloihin täydellisesti sopiva kompakti, monipuolinen koko ja symmetrinen sommitelma pyöristetyillä muodoilla jotka sulautuvat harmonisesti ympäristöön. Siinä on istuin pehmeästi kaartuvalla muodolla lisämukavuudeksi, kaksi jalkatukea alumiinilautasilla ja kumimatot alhaalla. Huolellisesti käsityönä suunnitellun muotoilun vuoksi voi esiintyä pienempiä vaihteluja. Sopii käytettäväksi sekä yksityisissä että julkisissa tiloissa. Premium-laatu.

Suunnittelija: TAF Studio.

Hyvä tietää Atelier baarijakkarasta
- Moderni, pohjoismainen muotoilu.
- Upea käsityötaito paikallisesta, italialaisesta massiivipuusta.
- Kompakti koko sopii useisiin sovelluksiin.
- Helposti siirrettävä.
- Syvyys: 320 mm.
- Leveys: 400 mm.
- Korkeus: 650 mm.
- Paino: 3,8 kg.
- Valitse useista väreistä.
- Myös saatavana tuolina.
- Lisätietoja lataamalla PDF.
- Italiassa valmistettu

Miten hoidan uutta baarijakkaraani?
- Pyyhi pehmeällä tai kostealla liinalla.



Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Vuonna 1935 neljä nuorta idealistia. Liikeideana oli harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria - Artek oli syntynyt.Artek on edelleen yksi modernin muotoilun innovatiivisimmista yrityksistä. Artekin kattava huonekalujärjestelmä perustuu standardi- ja systeemiajatteluun, mikä tekee siitä monipuolisen ja mahdollistaa huonekalujen räätälöinnin tarpeiden mukaan yksilöllisiin projektikohteisiin. Artekin huonekaluja löytyy hyvin monenlaisista tiloista: julkisista tiloista koteihin, museoista kouluihin ja hotelleista toimistotiloihin.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null