Uutuudet
Valaistus

Bottle Grinder Maustemylly 2-pakkaus, Barley/Saksanpähkinä

74.00 €
Bottle Grinder maustemylly Audo Copenhagen-tuotemerkiltä kauniilla muotoilulla pöydälle ja keittiötasoille täydellisellä skandinaavisella tuntumalla.
Varastossa

Bottle Grinder Maustemylly 2-pakkaus

74.00 €

Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Bottle Grinder maustemylly Audo Copenhagen-tuotemerkiltä kauniilla muotoilulla pöydälle ja keittiötasoille täydellisellä skandinaavisella tuntumalla. Siinä on kätevät koot erilaisilla, pehmeillä väriyhdistelmillä mistä valita. Modernille kodille täydellinen koristeellinen ulkonäkö.

Suunnittelija: Norm Architects.

Hyvä tietää Bottle Grinder maustemyllystä


- Skandinaavinen muotoilu.
- Uudelleentäytettävä.
- Helppo käyttää.
- Saatavilla eri väreissä.
- Korkeus: 205 mm.
- Suunnittelija: Norm Architects.
- Halkaisija: 80 mm.
-

Miten hoidan uutta maustemyllyäni?
- Puhdista kuivalla liinalla.Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 74 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Audo Copenhagen on kahden tanskalaismerkin nimeltä MENU ja by Lassen yhteinen kosketuspinta, jossa yhdistyy sata vuotta tanskalaista muotoilua ja jatkuvasti laajentuva ja kehittyvä, nykyhenkinen ja kansainvälinen näkökulma. Audon huonekaluista, valaisimista ja sisustuksesta huokuvat huolelliset yksityiskohdat, korkealaatuiset materiaalit ja ajaton tanskalainen muotoiluperinne. Audo Copenhagen luo jännittävän ja innoittavan elämyksen kaikille muotoilun ystäville ainutlaatuisella kyvyllään saattaa tasapainoon perinteet ja uudentaminen.
Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null