Uutuudet
Huonekalut

Nopeat toimitukset

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Donut Outdoor Rahi, Luonnollinen

425.00 €
Ethnicraft-merkin Donut Outdoor -rahi selkeällä muotoilulla ja kauniilla, meleeratulla verhoilulla.
Varastossa

Donut Outdoor Rahi

425.00 €

Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Ethnicraft-merkin Donut Outdoor -rahi selkeällä muotoilulla ja kauniilla, meleeratulla verhoilulla. Valmistettu kestävästä polypropeenista säänkestävillä ominaisuuksilla ja siinä on mukava toppaus ulkokäyttöön täydellisestä nopeasti kuivuvasta vaahtomuovista.

Täydellinen jalkatueksi tai ylimääräiseksi istumapaikaksi. Yhdistä rahi ja muut lounge-huonekalut Ethnicraft-tuotemerkiltä eksklusiivista vaikutelmaa varten.

Hyvä tietää rahista


- On saatavilla useissa väreissä.
- Valmistettu Belgiassa.
- Halkaisija: 500 mm.
- Korkeus: 400 mm.
- Martindale: 60000.
- Sisä- ja ulkokäyttöön.
- Lisätietoja lataamalla PDF.

Miten hoidan uutta rahiani?
- Vain kuivapesu.Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ethnicraft on perhe, joka tuo yhteen suunnittelijoita ja valmistajia luodakseen kauniita huonekaluja ja koristeita, jotka kestävät vuosia. Ethnicraftin päämateriaalina on aina ollut puu, sillä se antaa huonekaluille aidon ja oikean tunteen. Ethnicraftin toimintatavat ajatuksineen ja ideoineen pitävät huolen siitä, että jokaisen huonekalun tunteellinen arvo säilyy. Ethnicraft ei valmista vain huonekaluja, jotka täyttävät toiminnon, vaan kaikki huonekalut tekevät ainutlaatuisen, tunteita herättävän vaikutuksen. Ethnicraft pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutustaan kierrättämällä puuta ja aktiivisesti valvomalla koko tuotantoprosessia.
Huonekalut Valaistus Sisustus Tarjoilu Matot Tekstiilit Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide Outdoor Season null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null