Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Gallery Hylly 70 cm, Musta
-33%

Gallery Hylly 70 cm, Musta

66.00 €99.00 €
MOEBEn galleriahylly on valmistettu massiivitammesta ja sen tyylikäs ulkonäkö antaa sinun koristella sen suosikkitaideteoksillasi ja -esineilläsi. Kapea ura varmistaa, että kehykset pysyvät paikoillaan.
Varastossa

Gallery Hylly 70 cm

66.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

MOEBEn galleriahylly on valmistettu massiivitammesta ja sen tyylikäs ulkonäkö antaa sinun koristella sen suosikkitaideteoksillasi ja -esineilläsi. Kapea ura varmistaa, että kehykset pysyvät paikoillaan. Ripusta kaksi tai useampia hyllyjä yhteen, niin saat galleriatunnelman hyvin pienellä vaivalla. Sekoita helposti eri taideteoksia keskenään ja vaihda seinän ulkoasua ja tunnelmaa aina halutessasi.

Hyvä tietää Gallery hyllystä


- Täydellinen valokuvaseinälle.
- Valmistettu tammesta.
- Pelkistetty ulkonäkö.
- Valitse eri väreistä ja ko’oista.
- FSC-sertifikaatti.
- Ruuvit sisältyvät mukaan.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 66.01 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
MOEBE on skandinaavinen designtuotemerkki Kööpenhaminasta. Yritykseen kuuluvat hieno puuseppä Anders Thams ja arkkitehdit Nicholas Oldroyd och Martin D. MOEBE suunnittelee ja tekee tuotteita fokuksenaan luoda yksinkertaisia ja elegantteja tuotteita, joiden pääpaino on tuotteessa. He yrittävät pitää tuotteet luovina ja analogisina, säilyttäen ne mahdollisimman yksinkertaisina ja kuitenkin rehellisinä ja intuitiivisina.