product
1018536Jetson Nojatuoli Flax21/Dakota Nahka, Konjakkihttps://www.rum21.fi/jetson-nojatuoli-flax21-dakota-nahka-konjakkihttps://az666937.vo.msecnd.net/67/4d4c1cbb-1df3-4ceb-a416-e05b36a42eadInStock2725EUR/huonekalut/huonekalut/nojatuolit-istuinrahit/huonekalut/nojatuolit-istuinrahit/nojatuolitDUXJetson nojatuoli Flax21/Dakota nahka, DUX. Klassisen tyylikkään nojatuolin on suunnitellut Bruno Mathsson. Legendaarinen nojatuoli on päivitetty versio Jetson vuosipäivä-veriosta. Nojatuoli on reunustettu konjakinvärisellä Dakota nahalla. Niskatyyny on myös päällystetty samalla, konjakinvärisellä nahkalla. <br /><br />Nojatuolin sisään on rakennettu putkikannakkeita jotka pitävät tekstiiliosiot paikallaan. Nojatuolin alla on esikromattu, pyörivä jalkainosa. Nojatuoli sopii loistavasti niin modernin kuin klassiseen sisustustyyliin.2725

Jetson Nojatuoli Flax21/Dakota Nahka, Konjakki

2 725 €
Varastossa : Toimitus heti (?)
Maksa osissa Klarna (?)

Tuotetiedot

Jetson nojatuoli Flax21/Dakota nahka, DUX. Klassisen tyylikkään nojatuolin on suunnitellut Bruno Mathsson. Legendaarinen nojatuoli on päivitetty versio Jetson vuosipäivä-veriosta. Nojatuoli on reunustettu konjakinvärisellä Dakota nahalla. Niskatyyny on myös päällystetty samalla, konjakinvärisellä nahkalla. 

Nojatuolin sisään on rakennettu putkikannakkeita jotka pitävät tekstiiliosiot paikallaan. Nojatuolin alla on esikromattu, pyörivä jalkainosa. Nojatuoli sopii loistavasti niin modernin kuin klassiseen sisustustyyliin.

Ominaisuudet

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!