Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Lilla Åland Tuoli, Mattalakattu Koivu

Lilla Åland Tuoli, Mattalakattu Koivu

606.00 €
Lilla Åland tuoli Stolab-tuotemerkiltä jokaiseen kotiin täydellisellä klassisella, rakastetulla muotoilulla.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 10-12 viikkoa

Lilla Åland Tuoli

606.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Lilla Åland tuoli Stolab-tuotemerkiltä jokaiseen kotiin täydellisellä klassisella, rakastetulla muotoilulla. Valmistettu massiivipuusta lievästi pyöristetyllä istuimella, sorvatuilla tuoksutikuilla selässä ja käsinojilla optimaalista mukavuutta varten. Kestävästi tuotettu design-klassikko, joka voi helposti siirtyä sukupolvelta toiselle. Valitse lempivärisi tai sekoita eri värejä aintulaatuisen väriyhdistelmän aikaansaamiseksi.

Suunnittelija: Carl Malmsten. Suunniteltu vuonna 1942.

Hyvä tietää tuolista


- Suunnittelija: Carl Malmsten.
- Suunniteltu vuonna 1942.
- Vaihtoehtoina useita värejä.
- Tuote toimitetaan koottuna.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Stolab on ruotsalainen yritys, joka on valmistanut puisia huonekaluja vuodesta 1907 lähtien. Koko tuotanto suunnittelusta asentamiseen tapahtuu samassa paikassa Smålannissa. Stolab ottaa suuren vastuun heidän tuotannostaan, sillä he haluavat nähdä koko tuotantoprosessin varmistaakseen, että heidän huonekalut ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Stolab on valmistanut klassisia huonekaluja, kuten "Lilla Åland" ja "Miss Holly" joista on tullut skandinaavisten kotien suosikkeja.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null