Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Nesting Sivupöytä Set/2 Ø43 & Ø56 cm, Bronze Copper

Nesting Sivupöytä Set/2 Ø43 & Ø56 cm, Bronze Copper

739.00 €
Pyöristetty Nesting sivupöytä Ethnicraft-tuotemerkiltä elegantilla, toiminnallisella muotoilulla kauniilla, vintage-innoitteisella lookilla.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Nesting Sivupöytä Set/2 Ø43 & Ø56 cm

739.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Pyöristetty Nesting sivupöytä Ethnicraft-tuotemerkiltä elegantilla, toiminnallisella muotoilulla kauniilla, vintage-innoitteisella lookilla. Siinä on koristeellinen pöytälevy peililasista antiikkisella huolittelulla antamaan hienostuneen ja tyylikkään silauksen ja sohvan viereen tai yöpöydäksi makuuhuoneeseen täydellinen kapea, ilmava runko metallista.

Suunnittelija: Dawn Sweitzer.

Hyvä tietää Nesting sivupöydästä


- Kaksi pöytää.
- Antiikkinen, elegantti look.
- Koko: D43xH56 + D56xH69 cm.
- Saatavilla eri väreissä.
- Lasinalusten käyttö on suositeltavaa.
- Suunnittelija: Dawn Sweitzer.

Miten hoidan uutta sivupöytääni?
- Älä käytä hankaavia puhdistusaineita tai vahvoja puhdistusaineita.
- Puhdista kostealla liinalla.
- Kuivaa huolellisesti.



Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ethnicraft on perhe, joka tuo yhteen suunnittelijoita ja valmistajia luodakseen kauniita huonekaluja ja koristeita, jotka kestävät vuosia. Ethnicraftin päämateriaalina on aina ollut puu, sillä se antaa huonekaluille aidon ja oikean tunteen. Ethnicraftin toimintatavat ajatuksineen ja ideoineen pitävät huolen siitä, että jokaisen huonekalun tunteellinen arvo säilyy. Ethnicraft ei valmista vain huonekaluja, jotka täyttävät toiminnon, vaan kaikki huonekalut tekevät ainutlaatuisen, tunteita herättävän vaikutuksen. Ethnicraft pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutustaan kierrättämällä puuta ja aktiivisesti valvomalla koko tuotantoprosessia.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null