Asiakaspalvelu
Ostoskori
(0)
(0)
Suosikit
Huonekalut
product
variable_201540Nurture Planter Ruukku, Pieni, Messinkihttps://www.rum21.fi/nurture-planter-ruukku-pieni?selectedPartNo=225943https://az666937.vo.msecnd.net/67/41fdf07a-6f08-47cf-92ad-58e39ff07f93OutOfStock71.99EUR/sisustus/sisustus/sisustustuotteet/sisustus/sisustustuotteet/ruukutSkultuna<p>Nurture Planter on ruotsalaisen Skultunan valmistama ja tunnetun suunnittelija Ilse Crawfordin suunnittelema. Ruukku on ajattoman tyylikäs, ja se ihastuttaa upeilla materiaaleillaan. Ruukku on valmistettu ylellisestä messingistä, ja viimeistelty keraamisin yksityiskohdin. Täydellinen yhdistettäväksi minkä tahansa tyyppiseen huoneeseen ja sisustukseen.</p> <p>Ruukku kuuluu Skultunan Nurture Collection-sarjaan, joka sisältää useita erikokoisia ruukkuja ja hoitotarvikkeita. Kuten sarjan nimi kertoo, sarja on suunniteltu pääideanaan kannustaa pitämään huolta omista tavaroistaan, ja vaalimaan niitä hyvin. Sarjan tuotteet ikääntyvät upeasti, ja niiden voidaan kuvailla paranevan ajan saatossa. Mikäli haluat säilyttää messingin kiillon, suosittelemme ruukun säännöllistä puhdistusta Skultunan valmistamalla messinginpuhdistusaineella.</p>71.99
Shop/Sisustus/ Koristelu/ Ruukut
1 / 3

Nurture Planter Ruukku, Pieni, Messinki

72 €
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa
30 päivän palautusoikeus
Nopeat toimitukset
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Nurture Planter on ruotsalaisen Skultunan valmistama ja tunnetun suunnittelija Ilse Crawfordin suunnittelema. Ruukku on ajattoman tyylikäs, ja se ihastuttaa upeilla materiaaleillaan. Ruukku on valmistettu ylellisestä messingistä, ja viimeistelty keraamisin yksityiskohdin. Täydellinen yhdistettäväksi minkä tahansa tyyppiseen huoneeseen ja sisustukseen.

Ruukku kuuluu Skultunan Nurture Collection-sarjaan, joka sisältää useita erikokoisia ruukkuja ja hoitotarvikkeita. Kuten sarjan nimi kertoo, sarja on suunniteltu pääideanaan kannustaa pitämään huolta omista tavaroistaan, ja vaalimaan niitä hyvin. Sarjan tuotteet ikääntyvät upeasti, ja niiden voidaan kuvailla paranevan ajan saatossa. Mikäli haluat säilyttää messingin kiillon, suosittelemme ruukun säännöllistä puhdistusta Skultunan valmistamalla messinginpuhdistusaineella.

Ominaisuudet

  • Tuotenumero225943
  • Toimittajan tuotenumero621-S
  • Tuotemerkki
    Skultuna
  • Sarja
  • MateriaaliMessinki, Kivi
  • VäriMessinki
  • Halkaisija12 cm
  • Korkeus12 cm

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!

Asiakaspalvelu

AsiakaspalveluOstoehdotToimituksetPalautus & ReklamaatioTietoa hintatakuustaYksityisyydensuoja
© 2020 Rum21.fi