Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Oslo Wood Lattiavalaisin, Musta/Biege

Northern

Oslo Wood Lattiavalaisin, Musta/Biege

568.00 €
Varastossa

Oslo Wood Lattiavalaisin, Teräs/Vaaleansininen

568.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Oslo Wood lattiavalaisin Northernilta.Oslo Wood on studiovalaisin kolmiosaisella jalustalla. Käännettävässä varjostimessa on yli 2000 silkkinyöriä käsinsidottuna. Lamppu luo suoran, ylöspäin suuntautuvan valon, sekä epäsuoran, sivuille suuntautuvan valon.Oslo Wood levittää samanlaista valoa, jota voit nähdä Oslon metsissä. Valonsäteet himmenevät, kun lävistävät varjostimen aivan samalla tavalla, kuin ne tekevät kulkiessaan puiden välissä. Ylöspäin suuntautuva valo on voimakkaampaa, kuten valo puiden yllä.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Northern on norjalainen valaisinvalmistaja. Se tuottaa design- sekä tunnelmavalaisimia, joiden muotokieli on saanut vaikutteita pohjoisen valsta, luonnosta sekä kulttuurista. Muotoilijoiden joukosta löytyy niin tulevaisuuden tähtiä, kuin vanhoja konkareita. Kaikilla heillä on kuitenkin jotain yhteistä; valoisa sielu.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null