product
variable_186514Pov Circle Lampetti/ Maljakko L, Messinkihttps://www.rum21.fi/pov-circle-seinamaljakko-l?selectedPartNo=198375https://az666937.vo.msecnd.net/67/967f4ad5-d002-45a8-90ae-f33e6159c7a9InStock109EUR/sisustus/sisustus/sisustustuotteet/sisustus/sisustustuotteet/maljakotMenuMenun Note Design Studion suunnittelema Pov Cirkle seinämaljakko on graafisen kaunis, ja ilmentää loistavasti skandinaavisen tyylikästä muotoilua. Pov Cirkle seinämaljakko on täydellinen asetettavaksi seinälle esimerkiksi hennon leikkokukan , tai eukalyptuksen oksan kanssa. Maljakko on kevyt, ja ihastuttaa graafisen ilmavalla muotoilullaan. Täydellinen asetettavaksi seinälle sellaisenaan, tai yhdessä usean vaasin kanssa. Saatavana useassa eri mallissa. Täydellinen lahjaidea designin ystävälle!109

Pov Circle Lampetti/ Maljakko L, Messinki

109 €
Menun Note Design Studion suunnittelema Pov Cirkle seinämaljakko on graafisen kaunis, ja ilmentää loistavasti skandinaavisen tyylikästä muotoilua.
Varastossa :  Toimitus heti
30-päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Tuotetiedot

Menun Note Design Studion suunnittelema Pov Cirkle seinämaljakko on graafisen kaunis, ja ilmentää loistavasti skandinaavisen tyylikästä muotoilua. Pov Cirkle seinämaljakko on täydellinen asetettavaksi seinälle esimerkiksi hennon leikkokukan , tai eukalyptuksen oksan kanssa. Maljakko on kevyt, ja ihastuttaa graafisen ilmavalla muotoilullaan. Täydellinen asetettavaksi seinälle sellaisenaan, tai yhdessä usean vaasin kanssa. Saatavana useassa eri mallissa. Täydellinen lahjaidea designin ystävälle!

Ominaisuudet

  • Tuotenumero198375
  • Toimittajan tuotenumero4815839
  • Tuotemerkki
  • MateriaaliTeräs
  • VäriMessinki
  • Halkaisija44 cm
  • Korkeus12 cm

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!