Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

String: Pocket
/ String

String Pocket on hyllypaketti, jossa on kaksi seinäsivupaneelia ja kolme hyllylevyä. Liittämällä useita Pocket-hyllyjä yhteen voit saada aikaan täysin ainutlaatuisen ja juuri sinulle sopivan hyllyjärjestelmän. Hylly on saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa, jotka on helppo yhdistää toisiinsa.
StringVarastossa
String Pocket Hylly, Saarni / Valkoinen
177.00 €
Näytä 15
Musta
Sininen
Ruskea
Vihreä
Harmaa
Tammi
Roosa
Liila
Valkoinen

SisältöString Pocket jokaisen tilaan

Klassisesta String-hyllyjärjestelmästä on tullut suuri suosikki sekä Pohjoismaissa että myös muualla maailmalla. String Pocket on pienempi hylly, jossa on kaksi seinäsivupaneelia ja kolme hyllylevyä, ja se sopii mihin tilaan tahansa, olipa kyseessä keittiö, käytävä, olohuone, lastenhuone tai kylpyhuone. Voit käyttää hyllyä suosikkikirjojesi tai -esineittesi säilytystilana. String Pocket -hyllyä käytetään erityisen usein etenkin lastenhuoneessa, jossa voi leikkiä eri väreillä ja saada samalla aina tarvittavaa säilytystilaa. String Pocket ei ole pelkästään käytännöllinen huonekalu vaan myös kansainvälistä mainetta niittänyt design-klassikko.

String Pocket -design-klassikot

String Pocket on saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa, joten löydät takuulla juuri omaan tilaasi sopivan värin. Suosituin väri on valkoinen, mutta valikoimasta löytyy myös sellaisia ihanuuksia kuin Neon, Blush, Taupe, Burgundy tai Sinapinkeltainen. Löydä oma suosikkisi täydestä värivalikoimasta, joka on nähtävissä Rum21-verkkokaupassa. Useimmat värivaihtoehdot ovat saatavilla heti ja voidaan lähettää 1-3 arkipäivän sisällä. Tervetuloa ostoksille Rum-21 -verkkokauppaan!