product
variable_204881Toucan Matto, Ruskeahttps://www.rum21.fi/toucan-matto?selectedPartNo=226594https://az666937.vo.msecnd.net/67/d457b127-7353-4ed0-a321-8e977d996945OutOfStock71.99EUR/lasten/lastentekstiilit/lasten/lastentekstiilit/lastenhuoneen-matotNofredNofredin Toucan mattoa koristaa eksoottisen tukaanin kuva, joka elää etelä-amerikan sademetsissä. Kaunis matto luo lastenhuoneeseen satumaisen mielikuvituksellista tunnelmaa, ja kehittää lapsen mielikuvitusta. Maton kauniit sävyt on valittu siten että ne sopivat erinomaisesti yhdistettäväksi lastenhuoneen lisäksi kodin muuhun sisustukseen. Matto on saatavana useassa eri värissä.<br /><br />Matto on valmistettu käsin Intiassa, käyttäen parhaita tekniikoita ja korkealaatuisimpia materiaaleja. Korkealaatuisuutensa ansiosta matto kestää erinomaisesti myös leikkimistä. <br /><br />Puhdistusohjeet:Vainkuivapesu. Älä käytä valkaisuainetta,tai kuivaa kuivausrummussa.71.99

Toucan Matto, Ruskea

72 €
Kaunis matto luo lastenhuoneeseen satumaisen mielikuvituksellista tunnelmaa, ja kehittää lapsen mielikuvitusta.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa
Pidennetty palautusoikeus 31/1 asti
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Nofredin Toucan mattoa koristaa eksoottisen tukaanin kuva, joka elää etelä-amerikan sademetsissä. Kaunis matto luo lastenhuoneeseen satumaisen mielikuvituksellista tunnelmaa, ja kehittää lapsen mielikuvitusta. Maton kauniit sävyt on valittu siten että ne sopivat erinomaisesti yhdistettäväksi lastenhuoneen lisäksi kodin muuhun sisustukseen. Matto on saatavana useassa eri värissä.

Matto on valmistettu käsin Intiassa, käyttäen parhaita tekniikoita ja korkealaatuisimpia materiaaleja. Korkealaatuisuutensa ansiosta matto kestää erinomaisesti myös leikkimistä. 

Puhdistusohjeet:Vainkuivapesu. Älä käytä valkaisuainetta,tai kuivaa kuivausrummussa.

Ominaisuudet

  • Tuotenumero226594
  • Toimittajan tuotenumero5207
  • Tuotemerkki
  • MateriaalikuvausDry clean only. Do not use bleach or tumble dry.
  • VäriRuskea
  • Leveys100 cm
  • Pituus150 cm

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!