Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

TS Sivupöytä 40 cm, Messinginvärinen / Neutraalinvalkoinen Travertiini
-30%
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

TS Sivupöytä 40 cm, Messinginvärinen / Neutraalinvalkoinen Travertiini

559.00 €799.00 €
TS on GUBIn sivupöytä, joka on loistava lisä kotiisi.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 2-3 viikkoa

TS Sivupöytä 40 cm

559.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Luovien huonekalusuunnittelijoiden GamFratesi on luonut tämän sivupöydän, joka on hieno yhdistelmä muotoa ja toimivuutta. Eksklusiivinen ulkonäkö veistoksellisella muotoilullaan ja hienostuneilla yksityiskohdillaan kohottaa huoneen välittömästi. Hoikat jalat ja kauniit leikkaavat yksityiskohdat antavat pöydän, joka ei ole vain käytännöllinen, vaan myös taideteos itsessään. TS-sivupöydän käyttömahdollisuudet ovat loputtomat. Aseta se suosikkituoliesi viereen, jotta kirjat ja kahvikuppi ovat helposti ulottuvillasi. Käytä sitä makuuhuoneen tyylikkäänä yöpöytänä tai kulmapöytänä. Tai miksipä ei myös yksinomaisena paikkana kauniille rihkamallesi. Pöytälevyssä on runsaasti tilaa, ja ristikkäiset yksityiskohdat antavat lisää vakautta ja lujuutta. Anna siis GUBIn TS-sivupöydän olla täydellinen persoonallinen kosketus kotiisi.

Suunnittelija: GamFratesi.

Hyvä tietää TS sivupöydästä


- Sivupöytä saatavana eri mallina.
- Sivupöytä on saatavilla eri ko’oissa.
- Kokeile yhdessä: sivupöytä ja Console pöytä merkiltä GUBI.
- Suunnittelija: GamFratesi.

Miten hoidan uutta sivupöytääni?
- Lisätietoja lataamalla PDF.



Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 798.99 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
GUBI on tanskalainen design-yritys, jota johtaa Jacob Gubi Olsen. GUBIN ovat perustaneet vuonna 1967 Jacob Gubi Olsenin vanhemmat. GUBIN fisio on luoda tyylikkäitä, ylellisiä ja ajattomia huonekaluja korkealaatuisista materiaaleista. GUBI onkin tuonut vuosien saatossa markkinoille kokoelman 1930-luvulta nykypäivään inspiraationsa saaneita huonekaluja. GUBI on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, mm. Greta Grossmanin ja GamFratesin.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null