Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Vogue Seinäkaappi 136 cm, Tummansininen
-40%

Vogue Seinäkaappi 136 cm, Tummansininen

359.00 €599.00 €
Vogue on Decotiquen seinäkaappi, jossa on tyylikkäät liukuovet ja optimaalinen säilytystila.
Varastossa

Vogue Seinäkaappi 136 cm

359.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Korosta kotiasi tyylikkäällä ja tyylikkäällä Vogue-seinäkaapilla Decotiquelta. Täydellinen moderniin asuintilaan, tässä seinään kiinnitettävässä yksikössä on liukuovijärjestelmä, joka tuo sisustukseen hienostuneisuutta. Sisällä on yksi hylly, jonka avulla voit säilyttää erilaisia esineitä turvallisesti. Olipa kyse sitten arvokkaasta kirjakokoelmastasi, viihdetarvikkeidesi järjestämisestä tai yksinkertaisesti tilasi pitämisestä sotkuisena, Vogue-kaappi tarjoaa sekä toiminnallisuutta että muotia.

Hyvä tietää Vogue seinäkaapista


- Kaapeliaukko yltää hieman yläosan yli.
- Seinäkiinnikkeitä voi säätää 10 mm pysty- ja vaakasuunnissa.
- Vaihtoehtoina useita variantteja.

Miten hoidan uutta seinäkaappiani?
- Puhdista kostealla liinalla.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 359 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ruotsalainen Decotique on vuonna 2014 perustettu design-yritys, jonka intohimona ja visiona on luoda puhdaslinjaisia, kauniita ja korkealaatuisia tuotteita. Decotiquen ylelliset tuotteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, ja jokainen niiden yksityiskohta on tarkoin harkittu ja työstetty. Decotiquen valikoiman voidaan kuvailla olevan pehmeä, "New Nordic" tyyliä ja maanläheisiä värejä innovatiivisesti yhdistelevä kokoelma korkealaatuisia tuotteita.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null