Uutuudet
Valaistus
069 Lemongrass Nestesaippua 240 ml

069 Lemongrass Nestesaippua 240 ml

28.00 €
Nestesaippua sitruksisella tuoksulla ja luonnollisilla ainesosilla.
Varastossa

069 Lemongrass Nestesaippua

28.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Nestesaippua sitruksisella tuoksulla ja luonnollisilla ainesosilla. Virkistävä tuntuma puhtaalla, pehmentävällä tuloksella. Täydellinen valinta itsellesi tai jollekin läheisellesi.

Hyvä tietää 069 Lemongrass nestesaippuasta
- Kasvipohjainen öljy.
- Tuoksuva.
- Ympäristöystävällinen.
- Pehmentävä.
- Sitruksinen tuoksu.

Ingredients: Caprylic/Capric triglyceride, Ricinus communis (Castor) seed oil, Limnanthes alba (Meadowfoam) seed oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Tocopherol (vitamin E), Helianthus annuus (Sunflower) seed oil.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  302627
 • Toimittajan tuotenumero
  11124
 • Tuotemerkki
  L:a Bruket
 • Sarja
 • Rahtiluokka
  Small
 • Kapasiteetti
  24 cl
Tuotemerkistä
L:A Bruket eli Lilla Bruket on vuonna 2008 perustettu ruotsalaismerkki, jonka juuret ovat Ruotsin länsirannikon kauneudessa ja luonnossa. Heidän tuotteensa tunnetaan luonnonläheisyydestään ja kestävyydestään, ja he pyrkivät hyödyntämään luonnon parhaita aineksia. Merkin laaja tuotevalikoima sisältää ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja kodinhoitoa, ja joka tuote on korkealaatuinen sekä hellä ihmisille ja ympäristölle. Heidän filosofiassaan painottuvat yksinkertaisuus ja toiminnallisuus sekä luonnon kanssa sopusoinnussa elämisen ja kokonaisvaltaisen elämäntyylin kauneus.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null