Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu

Yleistä tietoa
OstoehdotYksityisyydensuojaPalautus & Reklamaatio#yesrum21Affiliate

Lupaamme hintatakuun kaikille Rum21 verkkosivuston tuotteille. Hintatakuu tarkoittaa, että tarkistamme hintojamme säännöllisesti, jotta pystyisimme aina tarjoamaan parhaat ja kilpailukykyisimmät hinnat. Ostaessasi tuotteen RUM21-verkkokaupasta takaamme että et tule löytämään markkinoilta samaa tuotetta halvemmalla. Mikäli löydät, maksamme sinulle takaisin tuotteiden hinnan erotuksen. Hintatakuun ansiosta tehdä ostoksia verkkokaupassamme turvallisesti, ilman että sinun tarvitsee miettiä hinnoittelusta yli markkinatason. Seuraavien ehtojen on täytyttävä, jotta hintatakuu on voimassa:

1) Tuote tulee olla suomalaisen yrityksen myymä tuote, ja suomalaisella yrityksellä tulee olla voimassa oleva yritystunnus (Y-tunnus). Hintatakuu ei koske huutokauppoja tai vastaavia yrityksiä.

2) Tuotteen tulee olla juuri sama kuin ostamasi tuote: Malli, väri, materiaali, koko ja määrä..

3) Tuotteen hinnan tulee olla normaalihinta, ei alennettu/kampanjahinta. Tuotteen tulee olla pysyvästi myynnissä kyseisellä hinnalla.

4) Sinun tulee linkin, kuvankaappauksen tai jonkun muun dokumentin avulla todistaa että tuote on myynnissä halvempaan hintaan.

5) Hintatakuu on voimassa 10-päivää tuotteen ostosta - aika lasketaan tuotteesi tilauspäivästä alkaen.

Hyödyntääksesi hintatakuun, ostamasi tuote pitää olla ostettu Rum21 verkkokaupasta. Ota Rum21 asiakaspalveluun yhteyttä ja lähetä meille tosite siitä liikkeestä & tuotteesta, josta löysit tuotteen halvemmalla. Tutkimme tiedot ja palautamme hinnan erotuksen, kun tuotteen tiedot ovat varmennettu.