Shop/Yleistä tietoa/Toimitukset

Yleistä

Tarjoamme tällä hetkellä useita eri toimitusvaihtoehtoja Suomeen. Kun olet antanut postinumerosi kassalla, näytämme ne toimitusvaihtoehdot jotka tarjotaan antamaasi osoitteeseen. Alla näet listan kaikista toimitustavoista, hinnoista ja arvioiduista toimitusajoista. Täältä löydät myös linkin tavarantoimittajien tarkkoihin ehtoihin.

Jotta voimme tarjota nopeat toimitukset saatamme lähettää tilauksesi kahdessa tai useammassa eri osassa. Saat tiedon lähetyksestä ja lähetyksien määrästä seurantalinkin kautta, joka näkyy tilauksesi toimitusvahvistuksessa. Paketit voivat saapua perille eri aikaan, mutta pystyt aina seuraamaan lähetyksiä kuljetusyhtiön kotisivuilla.

Tämä koskee erityisesti tilauksia joissa tilaus sisältää tilaustuotteita, jotka täytyy erikseen tilata tavarantoimittajaltamme. Näissä tapauksissa tulet vastaanottamaan useamman lähetyksen.

Tilauksesi askel askeleelta

1) Tilausvahvistus

Hetken kuluttua tilauksestasi vastaanotat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, josta näet tilauksesi tarkat tiedot ja ajankohtaisen varastostatuksen kaikille tilaamillesi tuotteille.

2) Päivitetyt toimitustiedot

Jos tilauksesi toimitus jostain syystä myöhästyy, tulemme ilmoittamaan siitä sinulle sähköpostitse heti kun olemme saaneet uuden arvioidun toimitusajan tavarantoimittajalta. Sama koskee myös tilannetta jossa jokin tuotteista on loppu tavarantoimittajaltamme.

3) Toimitusvahvistus

Kun tilauksesi on lähetetty keskusvarastoltamme saat sähköpostitse toimitusvahvistuksen. Toimitusvahvistus sisältää seurantatiedot paketillesi, joiden kautta voit seurata paketin toimittamista koko matkan keskusvarastolta tilausosoitteeseen, tai valitsemaasi postitoimipaikkaan.

4) Saapumisilmoitus

Tulet vastaanottamaan tekstiviestin, kun voit odottaa kotiinkuljetusta tai pakettisi on noudettavissa lähimmästä postitoimipaikastasi. Paketit voivat saapua perille eri aikaan, mutta pystyt aina seuraamaan lähetyksiä kuljetusyhtiön kotisivuilla.

Tietoa toimitusajoista

Toimitusajat lasketaan alkaen siitä päivästä kun olemme vastaanottaneet ja rekisteröineet tilauksesi. Kaikki varastossa olevat tuotteet toimitetaan 3-5 arkipäivässä. Tilaustuotteiden arvioitu toimitusaika on mahdollista tarkistaa tilausvahvistuksesta.

Postnord paketti

Hinta: 5€ (Yli 49€ tilauksille ilmainen)

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Koskee tilauksia joiden paino on alle 20kg ja/tai maksimimitat P150cm x L70cm x K115cm. Lähetys toimitetaan valitsemaasi Postnord-postitoimipaikkaan. Kun paketti on toimitettu valitsemaasi postitoimipaikkaan tulet vastaanottamaan saapumisilmoituksen tekstiviestitse.

Voit seurata pakettiasi täältä.

Bring Kotiinkuljetus

Hinta: 29€

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Paketti toimitetaan suoraan kerrostalon ala-ovelle, tai tontin rajalle. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä tai puhelimitse. Lue lisää kotiinkuljetuksesta täältä.

Seuraa lähetystä täältä.

Budbee Kotiinkuljetus

Hinta: 9€

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Kotiinkuljetus arki-iltaisin kello 17-22 välillä. Tarjoamme Budbee kotiinkuljetuksen tällä hetkellä vain pääkaupunkiseudulla. Saat ilmoituksen lähetyksestä tekstiviestitse, jonka kautta voit itse valita ajan toimitukselle sekä mikäli haluat paketin jätettävän ovellesi jos et ole itse kotona. Jos olet pyytänyt paketin jättöä ovelle huomioi, että vastuu paketista siirtyy sinulle kuljettajan jätettyä lähetyksen ovellesi. Budbee kotiinkuljetusta tarjotaan paketeille joiden paino on alle 20kg, max pituus 150cm tai max ympärysmitta 300cm. Lue lisää osoitteessa budbee.com.