Uutuudet
Valaistus

#yesrum21

Yleistä tietoa
OstoehdotYksityisyydensuojaPalautus & ReklamaatioAffiliate

Pidämme kovasti kuvista joissa on tuotteitamme! Saattaa olla, että pyydämme sinulta lupaa käyttää niitä markkinointiin omissa kanavissamme, ja jotta voimme julkaista kuvat kotisivullamme ja sosiaalisissa medioissa kuten Instagrammissa, Facebookissa, Pinterestissä, blogissa, uutiskirjeessä, liikkeissämme ja kuvastoissa sekä muissa viestintäkanavissa.

Kun vastaat pyyntöön tunnisteella #yesrum21, hyväksyt seuraavat:

Annat Royal Design Group AB :lle (yritysrekisterinumero 556573-2426) yksinoikeudettoman ja maailmanlaajuisen käyttöoikeuden kaikkiin kuviin, jotka olet merkinnyt tunnisteella #yesrum21fi sekä luvan siihen, että kuvia voi käyttää markkinointiin yrityksen kaikissa viestintäkanavissa.

Täten vakuutat, että:

1. Sinä omistat kaikki oikeudet omiin kuviisi. 
2. Sinulla on lupa luovuttaa kaikki oikeudet täällä myös niiltä henkilöiltä, jotka mahdollisesti esiintyvät kuvissasi. 
3. Royal Design Group AB ei tule loukkaamaan kolmannen osapuolen oikeuksia tai rikkomaan lakia.


Täten vapautat Royal Design Group AB :n kaiksta velvollisuuksista maksaa sinulle kuvistasi ja aineettomista käyttöoikeuksista yllä kuvatuissa käyttömuodoissa. Täten hyväksyt myös sen, että Royal Design Group ja kaikki, jotka tekevät töitä Royal Design Groupille ovat vapaita mahdollisista vaatimuksista, velvoitteista ja vastuuvelvollisuudesta riippumatta niiden luonteesta kun kuvia käytetään yllä kuvaillulla tavalla. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null