Uutuudet
Valaistus
152 Coriander Tuoksukynttilä 50 g

152 Coriander Tuoksukynttilä 50 g

26.00 €
152 Coriander tuoksukynttilä merkiltä Lilla Bruket.
Varastossa

152 Coriander Tuoksukynttilä

26.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Tuoksukynttilä on valmistettu ekologisesta soijavahasta. Kynttilä tuoksuu tuoreelle korianterille ja mintulle ja sillä on lämmittävä vaikutus, joka täyttää huoneen henkisellä ja tunteellisella inspiraatiolla.

Kynttilän aromaattisen vaikutuksen sanotaan vahvistavan keskittymiskykyä ja että se helpottaa henkisesti ja poistaa ahdistuksen tunteita. Kaunis lasi etiketillä toimii pisteenä i:n päällä ja toimii kauniina sisustusyksityiskohtana kodissasi. Täydellinen lahja esimerkiksi ystävälle.

Huomioi, että sytytyslanka tulee katkaista n. 5mm pituiseksi, jotta lasi ei kuumennu ja näin sulata sen pinnassa olevaa etikettiä.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  169160
 • Toimittajan tuotenumero
  10634
 • Tuotemerkki
  L:a Bruket
 • Sarja
 • Rahtiluokka
  Small
 • Koko
  50 g
Tuotemerkistä
L:A Bruket eli Lilla Bruket on vuonna 2008 perustettu ruotsalaismerkki, jonka juuret ovat Ruotsin länsirannikon kauneudessa ja luonnossa. Heidän tuotteensa tunnetaan luonnonläheisyydestään ja kestävyydestään, ja he pyrkivät hyödyntämään luonnon parhaita aineksia. Merkin laaja tuotevalikoima sisältää ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja kodinhoitoa, ja joka tuote on korkealaatuinen sekä hellä ihmisille ja ympäristölle. Heidän filosofiassaan painottuvat yksinkertaisuus ja toiminnallisuus sekä luonnon kanssa sopusoinnussa elämisen ja kokonaisvaltaisen elämäntyylin kauneus.