Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Angelo Stone Lattiavalaisin, Titan
Uutuus!
KartellKartell

Angelo Stone Lattiavalaisin, Titan

1 725.00 €
Angelo Stone on Kartellin lattiavalaisin, jossa on nerokas ledien sijoittelu tasaisen, heijastuvan valon aikaansaamiseksi.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Angelo Stone Lattiavalaisin

1 725.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Nosta asuintilaasi Angelo Stone -lattiavalaisimella, joka on ikonisen Philippe Starckin Kartellille suunnittelema nykyaikaisen muotoilun ihme. Tämä vuonna 2023 valmistettu lattiavalaisin uudistaa perinteisen hehkulampun ja varjostimen yhdistelmän, sillä alumiinijalustaan on nerokkaasti sijoitettu sisäänrakennettu LED-lähde, joka heijastaa valoa ylöspäin ja heijastuu huipputeknisestä, lämpömuovisesta teknopolymeeristä valmistetusta lampunvarjostimesta, joka antaa hajanaisen ja tunnelmallisen valon.

Suunnittelija: Philippe Starck. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2023.

Hyvä tietää Angelo Stone lattiavalaisimesta


- Angelo Stone on arvostettu sen innovatiivisen muotoilun ansiosta
- Angelo Stone on arvostettu myös sen himmentävän toiminnon ansiosta.
- Vaihtoehtoina useita variantteja.
- Suunnittelija: Philippe Starck.
- Valonlähde sisältyy mukaan.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Kartell on suuri, italialainen designalan yritys, joka on perustettu jo vuonna 1949. Yrityksen perustaja oli Giulio Castelli, jonka johtama legendaarinen pääkonttori sijaitsee edelleen Milanossa. 60-luvulta lähtien Kartell on keskittynyt tuotteissaan erityisesti muoviin, ja sen taivutukseen. Kartellin suunnittelijoihin ja yhteistyökumppaneihin kuuluvat mm. Philippe Starck, Ron Arad, Ferruccio Laviani, Patricia Urquiola ja Antonio Citterio.