product
variable_125237Kay Bojesen Apina, Minihttps://www.rum21.fi/apina-pieni?selectedPartNo=207261https://az666937.vo.msecnd.net/67/76ef0372-1fab-47f6-825b-649c3d4ee2f5InStock76EUR/sisustus/sisustus/sisustustuotteetKay BojesenKay Bojesen Apina, Kay Bojesen. Tämä suloinen puu-apina syntyi jo vuonna 1951 ja on tänä päivänä maailmankuulu suunnitteluklassikko, joka edelleen valmistetaan käsin Tanskassa. Apina on leikkikalu joka sopii niin isoille kuin pienillekin, ja toimii erinomaisena lahjana kastejuhliin, riparilaiselle tai vastavalmistuneelle. Se sopii kaikenikäisille ja tulee pysymään klassisena sisustusyksityiskohtana.76

Kay Bojesen Apina, Mini

76 €
Kay Bojesenin suunnitteleman, klassisen design-ikonin, eli Apinan tarina alkoi jo vuonna 1951 Tanskassa. Apina on valmistettu kestävän kehityksen standardit täyttävästä tiikistä ja limbapuusta, joka pyrkii parantamaan elinoloja paikallisille jotka viljelevät kyseisiä puulajeja. 

Apina hurmaa olemuksellaan, ja luo upean sisustuselementin mihin tahansa tilaan. Täydellinen lahjaidea, joka sopii jokaiselle. Jokainen puusta valmistettu apina on uniikki, ja eri apinoiden välillä voi löytyä pieniä eroavaisuuksia. Puu myös muuttaa luonnollisesti ulkonäköään ajankuluessa.

Apina design-ikoni saatavana useassa eri koossa ja värissä!
Varastossa : Toimitus heti (?)
Maksa osissa Klarna (?)

Tuotetiedot

Kay Bojesen Apina, Kay Bojesen. Tämä suloinen puu-apina syntyi jo vuonna 1951 ja on tänä päivänä maailmankuulu suunnitteluklassikko, joka edelleen valmistetaan käsin Tanskassa. Apina on leikkikalu joka sopii niin isoille kuin pienillekin, ja toimii erinomaisena lahjana kastejuhliin, riparilaiselle tai vastavalmistuneelle. Se sopii kaikenikäisille ja tulee pysymään klassisena sisustusyksityiskohtana.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  207261
 • Toimittajan tuotenumero
  39249
 • Tuotemerkki
 • Materiaalikuvaus
  Teak, Limba
 • Sopii ulkokäyttöön
  Ei
 • Väri
  Puu
 • Korkeus
  9.5 cm

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!