product
variable_125237Kay Bojesen Apina, Pienihttps://www.rum21.fi/apina-pieni?selectedPartNo=9975https://az666937.vo.msecnd.net/67/83f8c8f8-490d-4567-9993-db6d2605dd4fInStock99EUR/sisustus/sisustus/sisustustuotteetKay BojesenKay Bojesen Apina, Kay Bojesen. Tämä suloinen puu-apina syntyi jo vuonna 1951 ja on tänä päivänä maailmankuulu suunnitteluklassikko, joka edelleen valmistetaan käsin Tanskassa. Apina on leikkikalu joka sopii niin isoille kuin pienillekin, ja toimii erinomaisena lahjana kastejuhliin, riparilaiselle tai vastavalmistuneelle. Se sopii kaikenikäisille ja tulee pysymään klassikko sisustusyksityiskohtana.124

Kay Bojesen Apina, Pieni

99.00 €124 €
Kay Bojesenin suunnitteleman, klassisen design-ikonin, eli Apinan tarina alkoi jo vuonna 1951 Tanskassa. Apina on valmistettu kestävän kehityksen standardit täyttävästä tiikistä ja limbapuusta, joka pyrkii parantamaan elinoloja paikallisille jotka viljelevät kyseisiä puulajeja. 

Apina hurmaa olemuksellaan, ja luo upean sisustuselementin mihin tahansa tilaan. Täydellinen lahjaidea, joka sopii jokaiselle. Jokainen puusta valmistettu apina on uniikki, ja eri apinoiden välillä voi löytyä pieniä eroavaisuuksia. Puu myös muuttaa luonnollisesti ulkonäköään ajankuluessa.

Apina design-ikoni saatavana useassa eri koossa ja värissä!
Varastossa :  Toimitus heti
Pidennetty palautusoikeus 31/1 asti
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Kay Bojesen Apina, Kay Bojesen. Tämä suloinen puu-apina syntyi jo vuonna 1951 ja on tänä päivänä maailmankuulu suunnitteluklassikko, joka edelleen valmistetaan käsin Tanskassa. Apina on leikkikalu joka sopii niin isoille kuin pienillekin, ja toimii erinomaisena lahjana kastejuhliin, riparilaiselle tai vastavalmistuneelle. Se sopii kaikenikäisille ja tulee pysymään klassikko sisustusyksityiskohtana.

Ominaisuudet

  • Tuotenumero9975
  • Toimittajan tuotenumero39250
  • Tuotemerkki
  • AiheEläimet & hyönteiset
  • MateriaaliTiikki, Limba
  • Sopii ulkokäyttöönEi
  • VäriPuu
  • Korkeus20 cm

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!