Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Asteria Seinävalaisin Pitkä, Nuance Mist

Asteria Seinävalaisin Pitkä, Nuance Mist

229.00 €
Asteria on Umagen seinävalaisin, joka on vertaansa vailla monipuolinen ja elegantti muotoilultaan ja joka tarjoaa räätälöitävissä olevaa, tunnelmallista valaistusta.
Varastossa

Asteria Seinävalaisin Pitkä

229.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Søren Ravn Christensenin huolella suunnittelema Umage Asteria -seinävalaisin on täydellinen tasapaino toiminnallisuuden ja tyylikkyyden välillä. Tämä kahdessa koossa saatavilla oleva ihmeellinen valaisin sopii kaikkiin ainutlaatuisiin tiloihisi tyylikkään muunneltavuutensa ansiosta. Asteria-seinälamppu luo viihtyisän tunnelman eteiseen tai tarjoaa seesteisen valon nukkumaanmenoa varten. Tämä ei ole pelkkä valaisin, vaan statement-osa, joka kohottaa kotisi tunnelmaa. Mutta Asteria ei ole vain ulkonäköä, se on myös älykäs! Valaisimen ruudussa olevan huomaamattoman himmennettävän painikkeen avulla voit hallita valaistustasi täysin. Pitkässä mallissa mennään vielä askeleen pidemmälle, sillä se kääntyy sivulta toiselle ja on näin entistä käyttökelpoisempi.

Suunnittelija: Søren Ravn Christensen.

Hyvä tietää Asteria seinävalaisimesta


- Asteria on arvostettu sen tunnelmallisen valon ansiosta
- Asteria on arvostettu myös sen himmentävän toiminnon ansiosta.
- Osa Asteria-mallistoa.
- Suunnittelija: Søren Ravn Christensen.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Umageon tanskalainen yritys, joka valmistetaa valaisimia pohjoismaisella designilla. Valaisimissa on luonnetta ja se on valmistettu höyhenistä, puuvillasta ja muovista. Yritys perustettin vuonna 2008 ja tänä päivänä sen tuotteita on saatavilla 40 maasta ympäri maailmaa. Heidän kauniit tuotteensa sopivat moneen kotiin ja tyyliin, aina romanttisesta teolliseen ympäristöön.