Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Beetle Dining Chair Unupholstered, Conic Base Black, Set Of 4, Alabaster White
-25%
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Beetle Dining Chair Unupholstered, Conic Base Black, Set Of 4, Alabaster White

749.00 €999.00 €
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 2-3 viikkoa

Beetle Tuoli 4 kpl

749.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Ekslusiivisiin ja tyylikkäisiin huonekaluihin erikoistunut Gubi on yhteistyössä suunnittelija GamFratesin kanssa luonut tunnetun Beetle tuolin. GamFratesi on ottanut inspiraationsa näihin upeisiin ja elegantteihin tuoleihin mistäkäs muusta, kuin Beetle-autosta.  Beetle tuolit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja upeasta muotoilustaan, jossa on erityisesti kiinnitetty huomiota sen pyöreäisiin muotoihin, ja upeisiin väreihin.

Tuolin istuin on valmistettu lakatusta muovista, ja se on saatavilla useassa toinen toistaan kauniimassa värissä. Tuolin jalat on saatavissa puisina, tai metallisina. Setti sisältää 4kpl Beetle tuoleja.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 749 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
GUBI on tanskalainen design-yritys, jota johtaa Jacob Gubi Olsen. GUBIN ovat perustaneet vuonna 1967 Jacob Gubi Olsenin vanhemmat. GUBIN fisio on luoda tyylikkäitä, ylellisiä ja ajattomia huonekaluja korkealaatuisista materiaaleista. GUBI onkin tuonut vuosien saatossa markkinoille kokoelman 1930-luvulta nykypäivään inspiraationsa saaneita huonekaluja. GUBI on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, mm. Greta Grossmanin ja GamFratesin.