Uutuudet
Valaistus
Beetle Dining Chair Un-upholstered, Conic Base Brass, Pastel Green
-35%
icon/arCreated with Sketch.
Klikkaa AR-merkkiä ja kokeile huonekaluja kotona! Tee näin
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Beetle Dining Chair Un-upholstered, Conic Base Brass, Pastel Green

226.00 €349.00 €
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 2-3 viikkoa

Beetle Tuoli, Messinki

226.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Ekslusiivisiin ja tyylikkäisiin huonekaluihin erikoistunut Gubi on yhteistyössä suunnittelija GamFratesin kanssa luonut tunnetun Beetle tuolin. GamFratesi on ottanut inspiraationsa näihin upeisiin ja elegantteihin tuoleihin mistäkäs muusta, kuin Beetle-autosta.  Beetle tuolit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja upeasta muotoilustaan, jossa on erityisesti kiinnitetty huomiota sen pyöreäisiin muotoihin, ja upeisiin väreihin.

Tuolin istuin on valmistettu lakatusta muovista, ja se on saatavilla useassa toinen toistaan kauniimassa värissä. Tuolin jalat on saatavissa puisina, tai metallisina.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 226 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
GUBI on tanskalainen design-yritys, jota johtaa Jacob Gubi Olsen. GUBIN ovat perustaneet vuonna 1967 Jacob Gubi Olsenin vanhemmat. GUBIN fisio on luoda tyylikkäitä, ylellisiä ja ajattomia huonekaluja korkealaatuisista materiaaleista. GUBI onkin tuonut vuosien saatossa markkinoille kokoelman 1930-luvulta nykypäivään inspiraationsa saaneita huonekaluja. GUBI on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, mm. Greta Grossmanin ja GamFratesin.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null