Inspiraatio
Etsi
SuosikitSuosikit
Huonekalut
Kissa joka laittaa valot päälleTyhjä sivu
Tutustu valikoimamme
UutuudetTuotemerkitKampanjatInspiraatioSuunnittelijat

Nopeat toimitukset

Yli 13 000 tuotetta varastossa

Hintatakuu aina

Last chance at Black Week 2021
Last chance at Black Week 2021

Black Week offers to your inbox!Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedot kaikista Black Week -tarjouksistamme suoraan postilaatikkoosi.
Tämänhetkiset kampanjat
Flowerpot-tarjous
Flowerpot on Verner Pantonin suunnittelema valaisinsarja &Traditionilta. Flowerpotista on tullut nykyajan suuria muotoiluikoneja, ja sen nimi tulee 60-luvun Flower Power -ajasta. Valaisimesta saa kotiin vastustamattoman yksityiskohdan, joka ei vain muistuta omasta historiastaan vaan kestää ajattomine designineen vuosikausia tulevaisuuteen.
Tämänhetkiset kampanjat
Hashira-tarjous
Hashira on Norm Architechts -designstudion suunnittelema valaisinsarja tanskalaiselta Menu-merkiltä. Hashiran muoto on kaunis, ja sen aasialaisvivahteinen muotoilukieli heijastaa pehmeää lämmintä valoa. Sarja koostuu pöytävalaisimesta, lattiavalaisimesta ja riippuvalaisimista useissa eri malleissa.

Talven valopilkut

Lue lisää
Lue lisää
Rum21:n Black Friday 2021

Milloin on Black Friday 2021?

Black Friday koittaa marraskuun lopussa, ja tarjoamme koko Black Week -viikon ajan alennuksia monenlaisista tuotteista kategorioissa valaistus, sisustus ja huonekalut: oiva tilaisuus ostaa itsellesi, ystävillesi ja perheellesi joululahjat tavallistakin edullisempaan hintaan osoitteesta Rum21.fi. Tervetuloa verkkokauppaamme.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on alun perin Yhdysvalloista tuotu ostojuhla, joka on alkulaukaus jouluostoksille, jotka alkavat USA:ssa juuri kiitospäivän jälkeen. Ruotsissa Black Fridaysta tuli suosittu shoppailupäivä 2010-luvun alussa, kun yhä useammat liikkeet alkoivat viettää sitä. Nykyään monilla verkkokaupoilla ja kivijalkaliikkeillä on koko Black Friday -viikon ja -viikonlopun ajan ekstrahyviä tarjouksia. Myös Black Weekin jälkeinen Cyber Monday -maanantai on täynnä upeita tarjouksia, joita ei kannata jättää väliin.

Mitä Black Friday -tarjouksia Rum21:ltä löytyy?

Osoitteesta Rum21.fi löydät välillä 21.–29.11. upeita Black Friday -tarjouksia huonekaluista, valaisimista, sisustustuotteista ja tekstiileistä. Viikon aikana pääset nauttimaan totuttuakin paremmista hinnoista useista suosituimmista tuotemerkeistämme, eli pysy siis ajan tasalla eksklusiivista päivittäisistä tarjouksia tilaamalla uutiskirjeemme! Laskemme päiviä syksyn suureen designjuhlaan Rum21:llä.