Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Bok Ruokapöytä Tammi, 80x140 cm

Bok Ruokapöytä Tammi, 80x140 cm

1 349.00 €
Bok ruokapöytä massiivitammesta elegantilla, veistoksellisella muotoilukielellä sulautuen harmonisesti ympäristöön Ethnicraft-tuotemerkiltä.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Bok Ruokapöytä Tammi

1 349.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Bok ruokapöytä Ethnicraft-tuotemerkiltä massiivitammesta elegantilla, veistoksellisella muotoilukielellä sulautuen harmonisesti ympäristöön. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista kestämään todella pitkään. Pakkohankinta muotoilusta kiinnostuneille.

Suunnittelija: Alain van Havre.

Hyvä tietää Bok ruokapöydästä


- Osa Bok-mallistoa.
- Kokeile yhdessä: ruokapöytä ja Bok ruokailutuolit merkiltä Ethnicraft.
- Suunnittelija: Alain van Havre.
- FSC-sertifikaatti.
- Ruuvit sisältyvät mukaan.
- Tuotetta ei toimiteta koottuna.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ethnicraft on perhe, joka tuo yhteen suunnittelijoita ja valmistajia luodakseen kauniita huonekaluja ja koristeita, jotka kestävät vuosia. Ethnicraftin päämateriaalina on aina ollut puu, sillä se antaa huonekaluille aidon ja oikean tunteen. Ethnicraftin toimintatavat ajatuksineen ja ideoineen pitävät huolen siitä, että jokaisen huonekalun tunteellinen arvo säilyy. Ethnicraft ei valmista vain huonekaluja, jotka täyttävät toiminnon, vaan kaikki huonekalut tekevät ainutlaatuisen, tunteita herättävän vaikutuksen. Ethnicraft pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutustaan kierrättämällä puuta ja aktiivisesti valvomalla koko tuotantoprosessia.