Uutuudet
Valaistus
Clam Seinävalaisin, Pronssinvärinen
101 copenhagen101 copenhagen

Clam Seinävalaisin, Pronssinvärinen

209.00 €
Clam on 101 Copenhagenin seinävalaisin, jonka viehättävä minimalistinen muotoilu heijastaa valoa tasaisesti molemmilta puolilta.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Clam Seinävalaisin

209.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Tämä seinävalaisin ei ole mikään tavallinen valaisin - se on ainutlaatuinen sekoitus taidetta ja toiminnallisuutta, jonka on suunnitellut tunnettu kaksikko Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Clamissa on kaksi kauniisti muotoiltua, loivasti kaarevaa metallivarjostinta, jotka peittävät valonlähteen ja heijastavat valon kauniisti molemmille puolille - luoden lumoavan tunnelman. Clam on suoran ja epäsuoran valaistuksen täydellinen yhdistelmä, ja se on tarkoitettu niille, jotka arvostavat poikkeuksellista ja ainutlaatuista. Se sopii erinomaisesti intiimin, viihtyisän nurkkauksen luomiseen huoneeseen tai suosikkiseinämaalauksesi korostamiseen. Sen hapetettu, kullattu, käsin harjattu metallipinta tuo erehtymättömän tyylikkään kosketuksen mihin tahansa sisustukseen. Vuonna 2019 syntynyt Clam on osoitus omaperäisestä suunnittelusta ja moitteettomasta käsityötaidosta. Jos siis olet henkilö, joka arvostaa hienoa muotoilua, rakastaa ainutlaatuista valaistusta ja haluaa tehdä rohkean tyyli-ilmoituksen, Clam-seinävalaisin on juuri oikea sinulle.

Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2019.

Hyvä tietää Clam seinävalaisimesta


- Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
101 Copenhagen on tanskalainen tuotemerkki, perustettu 2017 vahvalla visiolla luoda kauniita lisävarusteita aidolla käsityöllä, laadulla ja ajattomalla designilla. Intohimona puu- ja laaturakenne yhteistyössä käsityöhön josta heijastuu omistautuminen korkealaatuisiin materiaaleihin, joita 101 Copenhagen ylpeästi esittelee ensimmäisessä must-have kokoelmassaan yksityiskohtia ja ajattomia klassikoita.