Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Copacabana Nojatuoli, Oranssi / Leslie Stripe 040
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Copacabana Nojatuoli, Oranssi / Leslie Stripe 040

1 499.00 €
GUBIn Copacabana-loungetuoli on uusi, herkästi päivitetty versio vuoden 1955 alkuperäisestä tuolista. Ikoninen loungekaluste sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 2-3 viikkoa

Copacabana Nojatuoli

1 499.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

GUBIn Copacabana-loungetuoli on uusi, herkästi päivitetty versio vuoden 1955 alkuperäisestä tuolista. Ikoninen loungekaluste sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Paranna ulkona oleskelua hienolla Copacabana-oleskelutuolilla. Tämä legendaarisen Mathieu Matégot'n vuonna 1955 suunnittelema tuoli on veistoksellisen kaareva ja viehättävä, ja sen istuintyyny lupaa mukavuutta loputtomiin rentouttaviin tunteihin. Copacabana-tuoli on tyylin ja ylellisyyden tyyssija, joten se on ihanteellinen sekä muotoilun ystäville että mukavuudenhaluisille.

Suunnittelija: Mathieu Matégot. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1955.

Hyvä tietää Copacabana nojatuolista


- Istuintyyny sisältyy mukaan.
- Vaihtoehtoina useita variantteja.
- Suunnittelija: Mathieu Matégot.
- Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
- Sisä- ja ulkokäyttöön.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
GUBI on tanskalainen design-yritys, jota johtaa Jacob Gubi Olsen. GUBIN ovat perustaneet vuonna 1967 Jacob Gubi Olsenin vanhemmat. GUBIN fisio on luoda tyylikkäitä, ylellisiä ja ajattomia huonekaluja korkealaatuisista materiaaleista. GUBI onkin tuonut vuosien saatossa markkinoille kokoelman 1930-luvulta nykypäivään inspiraationsa saaneita huonekaluja. GUBI on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, mm. Greta Grossmanin ja GamFratesin.