Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Covent Deep 2-Istuttava Sohva, Hemp
-15%
new works logonew works logo

Covent Deep 2-Istuttava Sohva, Hemp

2 464.00 €2 899.00 €
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 1-2 viikkoa

Covent Deep 2-Istuttava Sohva

2 464.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Tutustu nykyaikaisen mukavuuden olemukseen Covent Deep 2-paikkaisella sohvalla, joka on arvostetun Arde Design Studion moderni muotoilun ihme. Vuonna 2019 intohimolla ja tarkkuudella valmistettu, pehmeimmän verhoilun ympäröimä runsas sohva on osoitus ajattomasta tyylistä. Olohuoneesi omaksuu uuden tason hienostuneisuutta sen ylellisen vaahtomuovisen selkänojan ja istuimen ansiosta, jotka ovat tukevassa vanerirungossa. Jokainen yksityiskohta, tukevista käsinojista kutsuvaan istuimeen, on tarkkaan harkittu mukavuutesi ja nautintosi vuoksi. Covent Deep 2-istuttava sohva ei ole pelkästään visuaalinen, vaan sen viehätysvoima houkuttelee nauttimaan sen lämmöstä. Kyse on turvapaikan luomisesta kotiisi - tilan, jossa voit rentoutua, viihdyttää ja elää kauniisti.

Suunnittelija: Arde Design Studio. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2019.

Hyvä tietää Covent Deep 2-istuttavasta sohvasta


- Covent Deep on arvostettu sen kaarevan ulkonäön ansiosta
- Covent Deep on arvostettu myös sen korkealaatuisen käsityötaidon ansiosta.
- Vaihtoehtoina useita variantteja.
- Valmistettu Liettuassa.
- Suunnittelija: Arde Design Studio.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 2464 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
New Works on tanskalainen muotoilutoimisto, joka tarjoaa yhdistelmän vanhaa ja uutta, vaaleaa ja tummaa, taidetta ja muotoilua. He ponnistavat Skandinavian pitkästä käsityöperinteestä ja haastavat nykypäivän modernin muotokielen. New Works tekee yhteistyötä kansainvälistä mainetta niittäneiden muotoilijoiden kanssa, ja yhdessä he tunnustavat rakkauttaan aistikkaalle ja uskaliaalle.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null