Uutuudet
Valaistus
Gotland Huopa 130x200 cm, Oranssi
-20%

Gotland Huopa 130x200 cm, Oranssi

70.00 €88.00 €
Gotland on Klippan Yllefabrikin ruudullinen villatakki, jossa on ylellinen lampaanvillan ja Gotlannin villan sekoitus, joka takaa erityisen pehmeän ja lämmittävän tunteen.
Tilapäisesti loppunut

Gotland Huopa 130x200 cm

70.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Gotland on Klippan Yllefabrikin ruudullinen villatakki, jossa on ylellinen lampaanvillan ja Gotlannin villan sekoitus, joka takaa erityisen pehmeän ja lämmittävän tunteen. Siinä on klassinen muotoilu, jossa on koristeelliset hapsut, jotka tuovat tyylikkyyttä mihin tahansa kodin huoneeseen. Käytä koristeena sängyssä tai kodikkaana silauksena lepotuolilla tai sohvalla.

Hyvä tietää Gotland huovasta


- Itsepuhdistuvat ominaisuudet.
- Koristeelliset hapsut.
- Gotland on arvostettu sen hyvin pehmeän tunteen ansiosta
- 75 % lampaanvilla.
- 25 % Gotland-villa.

Miten hoidan uutta huopaani?
- Konepesu 30 °C.
- Pese erikseen.
- Luonnollisista materiaaleista saattaa irrottautua kuituhiukkasia.Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 70 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Perheyritys Klippan Yllefabrik perustettiinvuonna1879 ja perustajana oliJöns PeterMagnusson. Liiketoimintakasvoivuosi vuodelta, mutta siltivielä 1980 luvullevalmistuksessa käytettiin käsinkudontaa sekä kankaisiin että verhoiluun. Vuonna 1970 oli Klippan. YllefabrikSkandinavianmoderneimmistakangastehtaistanoin100 työntekijällä.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null