Uutuudet
Valaistus
Grand Ulkona Käytettävä Modulaarinen Sohva Vasen, Linen Chalk
3D

Grand Ulkona Käytettävä Modulaarinen Sohva Vasen, Linen Chalk

1 399.00 €
Grand on Decotiquen modulaarinen ulkosohva, joka nostaa terassisi uudelle tasolle. Siinä on runsas istuinsyvyys, erillisellä selkänojalla ja vasemmalla puolella olevalla käsinojalla.
Varastossa

Grand Ulkona Käytettävä Modulaarinen Sohva Vasen

1 399.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Tämä modulaarinen sohva sopii täydellisesti juhlien järjestämiseen, perhejuhliin tai rentoutumiseen ulkona aurinkoisena päivänä. Ja mikä parasta? Voit mukauttaa sen terassillesi tai parvekkeellesi ja tarpeisiisi sopivaksi. Saatavilla on loputtomasti kokoonpanoja, joten voit luoda täydellisen istuinjärjestelyn ulkotiloihin. Sen verhoilu on valmistettu sunbrellasta ja pehmuste vaahtomuovista, joka on säänkestävä ja kestävä, mikä takaa, että Grand-sohvasi näyttää ja tuntuu hyvältä vuosien ajan. Runko on valmistettu alumiinista, joten se on riittävän tukeva kestämään kaikenlaista ulkoilua. Jos haluat tehdä ulkotilasta todella erityisen, Grand on täydellinen valinta. Se on ylellinen ja tyylikäs kappale, joka tarjoaa loputtomia tunteja rentoutumista ulkona. Lisäksi se on uskomattoman helppo huoltaa, joten voit viettää vähemmän aikaa siivoamisesta huolehtimiseen ja enemmän aikaa nauttimiseen.

Yhdistä modulaarinen sohva ja muut osat sarjasta.

Hyvä tietää Grand modulaarisesta sohvasta


- Irrotettava verhoilu, jossa on vetoketjut, mikä varmistaa, että istuvuus on oikea ilman, että se on "löysä istuvuus".
- Kevyt alumiinirakenne, jonka ansiosta sitä on helppo siirtää tai pakata pois milloin tahansa.
- Ei orgaanista materiaalia, mikä takaa pitkäikäisyyden ulkoympäristössä.
- Nopeasti kuivuva vaahtomuovi mahdollistaa kosteuden tehokkaan siirtymisen huonekalujen läpi ja tekee niistä nopeasti käyttökelpoisia sateen jälkeen.
- Sopii yksityiskäyttöön.Sunbrella Natté kangas:


- Helppo ylläpitää.
- Veden- ja tahrankestävä.
- Homeenkestävä.
- UV- ja lämpösuoja.

Miten hoidan uutta modulaarista sohvaani?
- Säilytä huonekalut talvella viileässä ja hyvin ilmastoidussa tilassa.
- Lisätietoja lataamalla PDF.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ruotsalainen Decotique on vuonna 2014 perustettu design-yritys, jonka intohimona ja visiona on luoda puhdaslinjaisia, kauniita ja korkealaatuisia tuotteita. Decotiquen ylelliset tuotteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, ja jokainen niiden yksityiskohta on tarkoin harkittu ja työstetty. Decotiquen valikoiman voidaan kuvailla olevan pehmeä, "New Nordic" tyyliä ja maanläheisiä värejä innovatiivisesti yhdistelevä kokoelma korkealaatuisia tuotteita.