Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Hee Ruokapöydän Tuoli, Valkoinen
-17%

Hee Ruokapöydän Tuoli, Valkoinen

214.00 €259.00 €
Hee Tuoli on valmistettu käyttäen ainoastaan yhtä valmistusmateriaalia - tehden siitä myös ympäristöystävällisen vaihtoehdon.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Hee Ruokapöydän Tuoli

214.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Hee- sarjan tuoli kuuluu Hayn klassikkosarjaan, jonka huonekalut ovat tunnettuja modernin ilmavasta muotoilustaan, ja klassista väreistään. Sarjan tuolit on suunnitellut Hee Welling on kertonut pyrkineensä suunnittelemaan tuoleja, jotka ovat jokaista yksityiskohtaa myöten täydellisiä. Hee Tuoli on valmistettu käyttäen ainoastaan yhtä valmistusmateriaalia - tehden siitä myös ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Hee-sarjan tuotteet sopivat niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Hee tuoli on saatavana vihreän, keltaisen, vaaleansinisen, mustan, harmaan ja valkoisen sävyissä.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 214 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
HAY on Rolf ja Mette Hayn vuonna 2002 perustama huonekaluihin ja kodinsisustukseen keskittynyt yritys. HAY perustamisvisiona oli luoda tuotteita moderniin elämäntyyliin, pitäen kiinni tuotteiden kestävyydestä. Rolf ja Mette Hay halusivat tuoda hehkun takaisin tanskalaiseen, pitkäperinteiseen huonekalujen suunnitteluun ja muotoiluun.