Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Ikeru Vaasi 131 mm, Dusk Blue
-24%

Ikeru Vaasi 131 mm, Dusk Blue

105.00 €139.00 €
Ikeru on Fritz Hansenin maljakko, jonka ainutlaatuinen, japanilaisvaikutteinen muotoilu lisää yksittäisten kukkien arvostusta.
Varastossa

Ikeru Vaasi

105.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Esittelyssä Fritz Hansenin Ikeru-maljakko, joka on saanut inspiraationsa japanilaisesta Ikebana-taiteesta. Tämä elegantti ja nykyaikainen maljakko on valmistettu käsityönä hienostuneesta lasista, johon on yhdistetty tyylikkäät metalliset suulakkeet, jotka sopivat erinomaisesti yksittäisten kukkien esittelyyn. Toisin kuin tavanomaisissa maljakoissa, Ikeru antaa sinulle mahdollisuuden arvostaa jokaista kukkaa täysin eri kulmista, mikä tekee jokaisesta kukasta kiehtovan mestariteoksen. Älykkääseen muotoiluun kuuluu lasialusta pohjassa, joka korostaa minimalistista estetiikkaa mutta myös pitää asetelmat tuoreina vedellä.

Suunnittelija: Jamie Hayon. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2020.

Hyvä tietää Ikeru vaasista


- Ikeru on arvostettu sen uniikin muotoilun ansiosta
- Suunnittelija: Jamie Hayon.
- Valmistettu lasista ja metallista.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 104 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Yritteliäs kalusteseppä Fritz Hansen perusti nimeään kantavan tuotemerkin Kööpenhaminassa vuonna 1872. Poikansa Christianin kanssa Hansen loi menestyksekkään kalustetehtaan ja valoi perustukset yhtiölle, josta tuli Tanskan suosituimpia kalustemerkkejä. Fritz Hansen on muovannut Skandinavian muotoiluhistoriaa monien ikonisten muotoilijoiden kanssa, kuten Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner ja Verner Panton, ja kuuluu nykyään huonekalu- ja valaisinmuotoilun arvostetuimpiin tuotemerkkeihin.