Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Vuoden 2022 trendivärit

2022 on käännekohta: käymme jälleen kohti pirteitä sävyjä, joihin yhdistyy hillittyjä ja lämpimiä neutraalivärejä.

Trenditutkimuksemme paljastaa, mitä väritrendejä tulemme vastaisuudessa näkemään ja kuinka sisustamme niillä kotimme. Yhteinen nimittäjä on ajattoman yhdenmukaiset värivalinnat takuutyylikkäällä estetiikalla, joka kestää tämän ja tulevankin kauden.

Lämmintä ja neutraalia

Luonnonläheisissä väreissä ei ole uutta, mutta ne ovat edelleen vuoden 2022 kodeissakin varma valinta. Tänä vuonna näemme beigeä, ruskeaa ja vaaleanpunaista sekoittavia kermaisia värejä, joista koti saa uudet lämpimät neutraalivärinsä.

Paletin kanssa sopivat luonnonmateriaalit ja harvat tarkkaan valitut yksinkertaisen muotoiset esineet, jotka kannustavat hitaaseen suhtautumiseen ja tasapainoon pyrkiseen. Ajattomalle väritrendille on suurena innoituksena itse luonto, ja yhdistelmä kuvastaa valveutunutta kuluttajaa, joka haluaa sisustaa kestävämmin ja kaukokatseisemmin.

Color blocking

Värit pääsevät kodeissamme valloilleen vuonna 2022, sillä toivotamme tervetulleeksi värilohkotrendin. Kyseessä on muotimaailmassa toimivaksi todistettu konsepti, joka valtaa alaa sisustuksessakin. Päästämällä samaan tilaan kaksi pirtsakkaa väriä (tai useammankin) tuot huoneeseen leikkisän ja luovan tunnelman. Kaikista suosituimmilta vaikuttavat liilan, keltaisen, vihreän ja sinisen sävyt. Innoitusta antavat mm. Montana laajoine väripaletteineen ja Hay's pastelleineen.

Poltettua punaista

Jotun tarjoilee vuonna 2022 lämpimän punaisia sävyjä. Tämä punainen vivahde on sekoitus punaista ja terrakottaa ja tuo sisustukseen lisää potkua. Ota täytteeksi oranssin ja keltaisen palavampia sävyjä. Innoitu aavikon väripaletista ja sisusta lämminsävyisillä, kauniilla tekstiileillä, sisustusyksityiskohdilla ja huonekaluilla.

Rentouttavia sinisen sävyjä

Ihanat vaaleansiniset sävyt saavat vuonna 2022 todella nostetta. Nordsjö-merkin vuoden väri on Bright Skies™, jonka kevyen ilmava sävy tuo kotiin, erityisesti makuuhuoneeseen, sopivaa rentoa tunnetta. Pehmeät vaaleat sinisen sävyt luovat tilaan viileyttä ja rauhaa ja antavat samalla väriä, joka ei kuitenkaan ole liian hallitseva. Anna vaaleansinisen koristaa valonlähdettä tai pientä sisustusyksityiskohtaa, joka sopii hyvin maanläheisiin väreihin. Sinistä näkyy sähköisemmällä ilmeellä myös kontrastivaihtoehtona, jos haluaa nostaa sisustuksen energiatasoja.

SisältöUutuudet