Inspiraatio
Etsi
SuosikitSuosikit
Huonekalut

Nopeat toimitukset

Yli 13 000 tuotetta varastossa

Hintatakuu aina

Shop/Inspiraatio/Pidennä kesää oikealla sisustuksella

Pidennä kesää oikealla sisustuksella

Anna sisustuksen pidentää kesää. Täytä kotisi kesämuistoilla ja sellaisilla asioilla, jotka muistuttavat aurinkoisista päivistä. Me neuvomme miten luot kesätunnelman kotiisi!

Tuo luonto sisälle

Poimi kukkia tai osta leikkokukkia ja luo niillä kesäniityn tunnelmaa. Viherkasvitkin auttavat lisäämään kesätunnelmaa kotiisi. Aseta ne mielellään erilaisiin ryhmiin parhaan tuloksen aikaansaamiseksi.

Klongin niittymaljakko on paras maljakko mininiityn luomiseen. Design House Stockholmilla on puolestaan designkasvihuoneita sisäkäyttöön. Tyylipuhtaita, metallisia kukkalaatikoita sekä pöydälle että lattialle löytyy puolestaan Ferm Livingin valikoimassa.

Vaaleita värejä ja kirkkaita materiaaleja

Pastelliväreillä, pellavakankailla ja lepattavilla verhoilla loihdit aidon ja oikean kesätunnelman. Kevyet verhot kotiisi Mimoulta ja Linumilta. Kauniit tyynynpäälliset löydät aina Chhatwal & Jonssonilta, ja trendiga&traditionilla on pellavatyynyjä sohvaasi tai sänkyäsi somistamaan.

Ulkotilat

Jos sinulla on patio tai terassi, nyt on aika sisustaa se syksyyn! Hanki paljon kynttilälyhtyjä, ihania huopia ja sisustusvaloja. Tee parvekkeestasi tai osasta puutarhaasi paikka, jossa voi viettää loppukesän iltoja. Ulkona istumalla kesää voi pidentää!

Lomamuistoja - Kiviä rannalta, valokuvia, matkamuistoja... anna muistojen elää kehystettynä asetelmana.

Inspiraatio

Guide
Guide

Sisusta kotona iPhonesi avulla

Onko sinun vaikea tehdä päätös? Kokeile uutta AR-palveluamme ja testaa huonekaluja kotonasi ennen kuin teet tilauksen.

SisältöSuositut luokat