Uutuudet
Valaistus

Lahjasetti

Shoppaile joululahjat netissä! Olemme yhdistäneet meidän parhaat joululahjavinkkejämme lahjasettiin. Helppo klikata kotiin yhteensopivia lahjoja!

Kiiltävät kynttilät ja trendikkäät kynttilänjalat

Olemme enemmän kuin iloisia voidessamme yhdistää tanskalaisen HAYn Conical-kynttilät ryhmään. Mieluiten saman tuotemerkin kynttilänjaloissa. Flare-kynttilänjalkoja on saatavana kolmessa eri värissä, jotka on valmistettu lämmönkestävästä lasista. Osta kynttilät täältä ja keltainen kynttilänjalka täältä. Oranssi saat täältä.

Kotikokille

Lahja niille, jotka rakastavat olla keittiössä - Tässä on täydellinen setti! Kova ja ylellinen nahkainen esiliina Decotiquelta, maalaismainen teak-leikkuulauta Skagerakilta, ja Menageri, öljy- ja etikkasetti Kay Bojesenilta.

Juhlava drinkkisekoitus

Tietysti yhdistämme Ferm Livingin Ripple-lasit saman sarjan karahviin. Juhli herkullisilla, kestävillä, ympäristöystävällisillä HAY-lasipillillä. Täydellinen lahja niille, jotka haluavat kutsua juhlaan tai mehuun lehtimajaan kesällä!

Pehmeät kuviot

Kuka ei rakasta kauniita tyynyjä? Hieman erilainen mutta täydellinen lahja niille, jotka pitävät sisustussuunnittelusta, tai ehkä jopa parempaa, niille, jotka eivät halua sisustaa itse? Vinkki on sekoittaa materiaaleja ja kuvioita. Uskalla! Kuten täällä, pehmeä samettinen tiikerityyny yhdessä seeprakuvioidun pellavatyynyn kanssa. Selkeä beige, mutta sillä pienellä ekstralla. Molemmat tyynyt ovat peräisin upealta Chhatwal & Jonssonilta. Tyyny tiikerillä löytyy täältä ja seepratyyny täältä.

Inspiraatio

Trendi

Trendi: Rottinki

Rottinkiin ei voi kyllästyä, sillä se sopii yhtä hienosti huonekaluihin kuin kodin yksityiskohtiin. Täältä löydät muutamat meidän rottinkisuosikit, jotka sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Valaistus Huonekalut Joulu Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null