Uutuudet
Valaistus

Panthella by Verner Panton

Panthella lanseerattiin alun perin vuonna 1971 yhteistyönä Louis Poulsenin ja ikonisen muotoilijan Verner Pantonin välillä.

Panthellasta tuli Pantonin merkityksellisempiä muotoilutöitä, sillä siinä hän pääsi tutkimaan valon ja materiaalin välistä suhdetta. Panton halusi luoda valaisimen, jossa sekä kanta että varjostin heijastavat valonlähteen hohdetta. Tyypillisessä Panton-hengessä hän valitsi pallomaisen muodon, joka muistuttaa suuresti hänen aiempia panostuksiaan Flowerpot-sarjaan. Tuloksena on hurmaava kutsuva valaisin, jonka valo on tunnelmallista ja mukavaa. Vuoden 1971 lanseerauksen jälkeen Louis Poulsen on laajentanut Panthellasta sarjan, jossa on useita malleja useissa eri väreissä.

”Laadusta tai toiminnallisuudesta tinkimättä maailmankuulu tanskalainen jatkoi uusien materiaalien suunnittelemista värikkäisiin kiehtoviin tiloihin, joita hän loi mielikuvitusta kihelmöivillä kuvioillaan.”

Katso koko valikoima Louis Poulsenilta

Louis Poulsen

SisältöVerner Panton, Louis Poulsen, Panthella

Valaistus Huonekalut Joulu Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null