Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Sisusta kotona iPhonesi avulla

Oletko löytänyt nojatuolin ja miettinyt miltä se näyttää kotona olohuoneessasi? AR-sovelluksemme avulla voit kokeilla huonekaluja kotonasi ennen kuin klikkaat tuotteet kotiisi!

AR tarkoittaa augmented reality ja se on virtuaalinen maailma, jossa tietokoneella luotu grafiikka laitetaan todellisuudesta luodun kuvan päälle. Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla sisustamista Rum21:n virtuaalisessa maailmassa. Tarvitset ainoastaan iPhonen tai iPadin, jossa on iOS 12 tai uudempi sekä Safari nettiselaimen. Alla löydät muutaman yksinkertaisen ohjeen miten pääset sisustamaan. Pidä hauskaa!

1. Etsi AR-nappi

Etsi tuote, jossa on AR-merkki. Kasvatamme koko ajan AR-valikoimaamme tarjotaksemme niin hyvän palvelun kuin mahdollista. Täältä näet koko AR-valikoimamme.

2. Klikkaa AR-merkkiä

Kun painat tuotteen AR-merkkiä niin avautuu 3D-näkymä, jossa voit käännellä tuotetta nähdäksesi sen joka kulmasta. Klikkaa AR-merkkiä avataksesi kameran vaihtaaksesi AR-näkymään.

3. Skannaa huone

Pidä puhelinta sitä ympäristöä kohden, jossa haluat kokeilla sisustusta. Liikuta puhelinta edestakaisin näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan skannataksesi huoneen.

4. Aloita sisustaminen

Nyt voit aloittaa sisustamisen! Aseta tuote sinne missä haluat sen olevan. Nyt voit vapaasti suurentaa, pienentää tai muuttaa tuotteen paikkaa nähdäksesi miltä tuote näyttää huoneen eri kohdissa.

SisältöLue lisää AR-toiminnosta