Inspiraatio
Etsi
SuosikitSuosikit
Huonekalut

Nopeat toimitukset

Yli 13 000 tuotetta varastossa

Hintatakuu aina

Shop/Inspiraatio/Staycation

Staycation

Staycation on jotain minkä ei tarvitse olla lähimmässä hotellissa, voit myös pitää staycationin omassa asunnossasi - mikä on erittäin ajankohtaista juuri nyt. Staycation kotona ei ole vain halvempaa kuin tavallinen loma, vaan saatat myös tulla näkemään asuntosi erilailla ja arvostamaan sitä aivan uudella tavalla.

Oikein onnistunut staycation luodaan antamalla sinulle ja kodillesi oikeat edellytykset alusta lähtien. Tunnetko, että kodillasi on oikeat edellytykset luoda sellainen rentouttava tunnelma, jonka toivoisit? Yksinkertaisilla tavoilla ja oikealla sisustuksella voit muuttaa kotisi sellaiseksi, johon kaipaat ja jota arvostat, kun vietät aikaa siellä. Tässä tulee muutama vinkki sisustukseen, jotta voit luoda ultimaattisen staycation-kodin.

Luo rauhallinen ympäristö

Rauhallisen ympäristön luominen on paljon enemmän kuin lempiväreilläsi sisustaminen tai rakastamasi TV-sarjan katsominen. Rauhallisuus on tunne, joka voidaan saavuttaa eri tavoin. Esimerkiksi siivoamalla ja järjestelemällä koti, sillä tämän puute on monesti häiriötekijä rentoutumisessa. Samanlailla kun pidät huolta itsestäsi eri spahoitojen tai vastaavien avulla, niin kotisi ansaitsee myös hoidon ennenkuin se voi antaa sinulle rauhallisen tunteen.

Järkevillä säilytyskaluisteilla, niin pienillä kuin suurilla, saat helposti piiloon kaiken sen jonka ei tarvitse olla esillä. Avoimeen säilytykseen voit laittaa sellaiset asiat, joita haluat mielellään katsella, tottakai sopivissa määrin. Suljetulla säilytykselllä saat lajiteltua ja piilotettua paperit, kaapelit ja kaiken muun mitä et halua pitää esillä.

Kun siivous on valmis voit pöyhiä tyynyjä, antaa kynttilöiden ja himmeän valon valaista iltojasi. Hemmottele itseäsi lempijuomallasi suosikkikupistasi ja nauti hetkestä.

Yksityiskohdat kuten tyynyt ihanasta materiaalista, huomiota herättävät kynttilänjalat, kauniit posliinit ja miellyttävä valaistus luovat sen luksukselta tuntuvan ympäristön, jossa mielellään viihdymme staycation aikana. Näiden osien avulla rakennat sen tunteen, jossa viihdyt parhaiten.

Tuoksut

Tuoksut vaikuttavat meihin enemmän kuin uskoisi. Aromaattisissa huoneissa on aina mukava käydä, mutta tuoksuilla on myös sisäinen vaikutus muun muassa mielialaamme ja käyttäytymiseemme. Kodin puhtaana ja raikkaana pitäminen on tottakai vaikuttava tekijä ilmaan ja olemukseen, mutta voit myös muuttaa kotisi tuoksua, jotta se sopii juuri sinun makuusi.

Tuoksukynttilät, tuoksutikut ja muut aromaattiset tuotteet ovat ehkä tavallisin ja helpoin tapa luoda hyvältä tuoksuva ympäristö, jossa tuntee olonsa kotoisaksi. Ehkä voisit kokeilla miten eri tuoksut vaikuttavat sinuun ja hyvinvointiisi?

Tai miksi et käyttäisi tilaisuutta hyväksesi ja leipoisit pullia tai leipää luodaksesi hyvän tuoksun kotiisi? Staycation ei ole mitään, jos makuhermot eivät pääse nauttimaan uunituoreesta leivästä.

Tuoksut voivat tehdä meidät rauhallisiksi, inspiroituneiksi, iloisiksi, melankolisiksi tai stressaantuneiksi - löydä siis oma tuoksi, joka luo sen tunteen josta haluat nauttia staycationin aikana.

Makuuhuone hyville öille ja pitkille aamuille

Mitä staycation olisi ilman sänkyä jossa rentoutua? Viileillä pellavalakanoilla, pehmeillä aluslakanoilla ja suurella määrällä ihania tyynyjä saat sängyn, joka antaa sinulle hyvät yöunet. Ja se ei ole myöskään väärin nauttia makuuhuoneesta entistä enemmän, kun kerran olet kotona. Nuku pitkään, katso mukavaa elokuvaa peiton alta tai kata aamiainen ja ota itsellesi niin paljon aikaa kuin tarvitset ennen kuin aloitat päivän.

Pidä huoli viherkasveista

Haluatko päivälle jonkin projektin, nyt on erityisen hyvä tilaisuus pitää huolta viherkasveista. Istuta kasvit uudelleen mikäli ne tarvitsevat sitä, päivitä ruukut ja anna viherkasveille lisäravintoa. Huolehdi, että kasvit saavat parhaat mahdolliset olosuhteet kasvaakseen terveiksi ja vahvoiksi. Ehkä voit myös viljellä lisää kasveja tai jakaa pikkukasveja ystäville tai naapureille? Kasvit tuovat myös paremman huoneilman kotiisi ja antavat yhtä paljon rakkautta takaisin kuin ne saavat.

Inspiraatio