Etsi
Asiakaspalvelu
Ostoskori
(0)
(0)
Suosikit
Huonekalut
Shop/Inspiraatio/Trendi: Art Déco

Trendi: Art Déco

Geometrisiä muotoja ja ainutlaatuista kauneutta

Art Déco pyyhkäisi Eurooppaan 20-luvun aikana kuin vastareaktiona sievälle jugendtyylille, juuri ennen kuin funktionalismin yksinkertaiset linjat ja puhtaat värit pääsivät valloilleen. Tyyli teki ennen kaikkea läpimurron huonekalu- ja sisustusteollisuudessa, ja tyylille on ominaista muun muassa tiukat linjat ja geometriset muodot, ainutlaatuiset materiaalit, kirkkaat värit ja jalometallit. Olemme koonneet tänne huonekaluja ja yksityiskohtia, jotka muistuttavat Great Gatsby-aikakaudesta ja Art Décon suuruudenajasta!

Art Déco Ruotsissa

Ruotsalainen Art Déco aikakausi jäi kohtalaisen lyhyeksi, sillä funktionalismi saapui jo 30-luvun aikana ja Art Déco sopeutui nopeasti trendiin. Onneksi tyyli on noussut takaisin viimeisten vuosien aikana ja saamme löytää uudelleen kaikki mahtavat huonekalut ja yksityiskohdat, jotka muotoiltiin Art Décon kukoistamisen aikaan. Ruotsissa tyyliä kutsuttiin nimellä "Swedish Grace", joka oli hieman hillitympi versio ranskalaisesta ja eurooppalaisesta edeltäjästään. Rum21:sta löydät tuotemerkkejä kuten GUBI, AYTM, ByOn ja Warm Nordic, joissa on selkeitä vaikutteita Art Décosta.

Tyylin paluu näkyy selkeästi Tukholmassa sijaitsevassa Haymarket hotellissa, joka on sisustettu klassiseen Art Déco -tyyliin kuvioiduilla seinillä, samettihuonekaluilla, kiiltävillä metalleilla ja geometrisillä muodoilla.

Inspiraatio

SisältöTutki tuoteryhmiämme

Asiakaspalvelu

AsiakaspalveluOstoehdotToimituksetPalautus & ReklamaatioTietoa hintatakuustaYksityisyydensuoja
© 2021 Rum21.fi