Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Viimeinen silaus sisustukseen

Luo viimeinen silaus sisustukseen oman tyylisi ja persoonallisuutesi mukaan

Aloita sisustuksen viimeistely käymällä läpi mikä tunnelma huoneessa on ja mitä yksityiskohtia sieltä puuttuu. Alla olevat vinkit auttavat sinua kartoittamaan huoneen sisutuksen ja täydentämään kokonaisuuden.

1. Huomionherättäjä - tämä on jotain, joka saa mielenkiintosi herämään ja kutsuu sinut huoneeseen. Se voi olla jokin yksityiskohta, jota haluat tarkastella lähemmin tai tuntea lisää.

2. Viihtyvyyden luoja - tämä houkuttelee sinut jäämään huoneeseen. Tälläinen asia voi olla vaikkapa mukava nojatuoli tai pehmeä viltti johon kääriytyä.

3. Katseenkohottaja - on yksityiskohta, joka saa katseesi nousemaan ja vaeltamaan huoneessa. Designlamppu, suuri tauluseinä tai iso huonekasvi ovat hyviä esimerkkejä katseenkohottajista.

4. Wow objekti - tämä on yksityiskohta, joka näkyy selkeästi huoneessa ja toimii huomion keskipisteenä. "Wow" tunteen voi saavuttaa jollakin upealla huonekalulla tai sisustustuotteella.

5. Outo asia - tämä saa silmän pysähtymään ja näkijän ajattelemaan "mistä ihmeestä tämä on tänne joutunut?". Tälläinen esine voi olla perintötavara, kokoelma tavaroita, joita olet löytänyt kirpputorilta tai jotain mitä olet luonut itse.

6. Henkilökohtainen mauste - tämä on asia, joka tekee kodistasi juuri sinun oman. Valokuvat, tuliaiset ja henkilökohtaiset tavarat, jotka kertovat kodin asukkaista tuovat sopivan mausteen sisustukseen. Näiden yksityiskohtien ei tarvitse olla silmäänpistäviä se riittää, että nämä tuotteet rikastuttavat huoneen tunnelmaa.

7. Luonnon elementti - tämä tuo huoneeseen elon tunteen, tekstuuria ja ehkä hieman väriä. Huonekasvit, luonnomateriaalit kuten rottinki toimivat hyvin luonnollisena elementtinä sisutukseen.

8. Viimeistelevät yksityiskohdat - nämä yksityiskohdat tuovat viimeisen ripauksen sisutukseen ja täyttävät tyhjät tilat tekemällä niistä eloisat. Lehtikori huoneen nurkassa ja kaunis maljakko sohvapöydällä täydentävät huoneen sisustuksen.

9. Elonmerkit - tämä on viimeinen yksityiskohta, joka tarvitaan huoneeseen. Nämä ovat asioita, jotka luovat kodikkaan tunteen ja kertovat että talossa asuu joku. Näitä asioita voivat olla tohvelit sängyn vieressä, lukulasit yöpöydällä tai kahvikuppi suosikki nojatuolisi vieressä.