Uutuudet
Valaistus
J41 Tuoli, Musta

J41 Tuoli, Musta

325.00 €
J41 on HAY:n klassinen ja mukava tuoli, joka on valmistettu massiivipuusta ja saatavana eri pintakäsittelyillä. Sen lämmin ja mukava muotoilu, jossa on hieman kallistettu selkänoja ja laajasti toisistaan erillään olevat pyöreät tangot, luo ajatto...
Varastossa

J41 Tuoli

325.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

J41 on HAY:n klassinen ja mukava tuoli, joka on valmistettu massiivipuusta ja saatavana eri pintakäsittelyillä. Sen lämmin ja mukava muotoilu, jossa on hieman kallistettu selkänoja ja laajasti toisistaan erillään olevat pyöreät tangot, luo ajattoman ja kestävän huonekalun, joka sopii mihin tahansa kotiin. J41 on tyylikäs ja ajaton tuoli, jossa yhdistyvät korkea laatu ja optimaalinen mukavuus. Saatavana on öljytty tai värillinen viimeistely sekä tammesta että pyökistä. J41 on epäilemättä todellinen muotoiluklassikko, joka voidaan siirtää sukupolvelta toiselle!

Suunnittelija: Børge Mogensen.

Hyvä tietää tuolista


- Osa J-mallistoa.
- Valmistettu massiivipuusta.
- Suunnittelija: Børge Mogensen.
- Valitse useista väreistä.
- FSC-sertifikaatti.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Tuolin asteikot:


- Syvyys: 480 mm.
- Leveys: 465 mm.
- Korkeus: 825 mm.
- Istuimen Syvyys: 365 mm.
- Tuolin korkeus: 445 mm.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
HAY on Rolf ja Mette Hayn vuonna 2002 perustama huonekaluihin ja kodinsisustukseen keskittynyt yritys. HAY perustamisvisiona oli luoda tuotteita moderniin elämäntyyliin, pitäen kiinni tuotteiden kestävyydestä. Rolf ja Mette Hay halusivat tuoda hehkun takaisin tanskalaiseen, pitkäperinteiseen huonekalujen suunnitteluun ja muotoiluun.