Uutuudet
Valaistus
Jute Matto 70x120cm, Natural Grey
-25%
DixieDixie

Jute Matto 70x120cm, Natural Grey

78.00 €104.00 €
Varastossa

Jute Matto 70x120cm, Natural Grey

78.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Jute ovimatto merkiltä Dixie. Käsinkudottu ovimatto 100% kierrätetyistä luonnonmateriaaleista, lateksikumi takaosalla, värissä grey. Valmistusprosessissa juuttia käytetään kestävänä kuituna, josta tulee eristävä materiaali. Metodia on kehitetty hiljattain ja juuttia voidaan pehmentää ja käyttää kudottuna näissä hienoissa ovimatoissa. Imuroi tai ravistele puhtaaksi, ei siedä liotusta. Saatavilla useissa väreissä. Mitat: 120x70cm.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 65 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Dixie on työskennellyt jo 1990-luvun alusta lähtien vahvalla vaistolla designiin, jossa on vahva henkilökohtainen ilmaisu, tyylikkäällä designilla ja hyvällä laadulla. Dixie tarjoaa tuotteita joissa on ilmeikäs ja kestävä design, joka on sekoitus skandinaavista tyyliä pienellä twistillä. Dixien tuotteet valmistetaan olosuhteissa, joissa pidetään huolta sekä ihmisistä että ympäristöstä.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null