Etsi
Asiakaspalvelu
Ostoskori
(0)
(0)
Suosikit
Huonekalut
Shop/Kampanjat/Black Friday 2020 - Valaistus

Black Friday 2020 - Valaistus

Black Week Deals! Koko Black Weekin ja Black Fridayn ajan Rum21:illä on upeita tarjouksia designvalaisimista tunnetuilta tuotemerkeiltä.
Näytä 0
Sulje valikko
Näytä 0 / 0

SisältöBlack week 2020

Osta valaisimia Black Weekin ajan

Vuoden paras alennus on marraskuun lopussa ja on täydellinen tilaisuus ostaa joululahjoja koko perheelle. Rum21issä löydät valaistuksen kaikkiin huoneisiin. Meillä on laaja valikoima kattovalaisimia, riipuksia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia. Kaikki kattokruunuista olohuoneeseen, salivalaisimet, toimintavalot keittiöön ja yövalaisimet lastenhuoneisiin. Black Fridaynä ja koko Black Weekin ajan, jota seuraa Black Weekend ja Cyber ​​Monday, tarjoamme designvalaisimet edulliseen hintaan. Fantastisia tarjouksia tunnetuiden valaistusbrändien valaisimista.

Designvalaisimia koko kodille

Mustan viikon aikana sivu on täynnä italialaisia ​​malleja, kuten Foscarinin valonheittimiä ja valaistusta. Viikon aikana ilmestyvät myös suosittujen Rydénsin ja Fritz Hansenin valaisimet. Petite Friture Vertigo-valaisimet ja muut mielikuvitukselliset trendilamput, kuten Selettin apina, ovat esimerkkejä tarjouksista Black Friday ja / tai Black Weekin aikana.

Asiakaspalvelu

AsiakaspalveluOstoehdotToimituksetPalautus & ReklamaatioTietoa hintatakuustaYksityisyydensuoja
© 2021 Rum21.fi