Uutuudet
Huonekalut

Lahjavinkit

Täältä löydät meidän kaikkein parhaimmat lahjavinkit eri tilaisuuksiin. Juhlitpa sitten hääparia, valmistunutta tai syntymäpäiväsankaria, niin täältä löytyy designlahjoja vuoden kaikkiin juhliin.

14. helmikuuta

Ystävänpäivä

SisältöDesignlahjat

Sisustus lahjana on aina arvostettua! Me olemme jakaneet lahjavinkit eri kategorioihin, jotta voit helposti löytää oikean lahjan suuresta designtuotteiden valikoimasta. Täältä löytyy lahjavinkkejä kaikille isille, äideille ja kaikille, jotka rakastavat sisustusta! Jos valinnanvaikeus iskee, niin lahjakortti on aina paras lahja.

Lahjakortit

Meidän lahjakortit vaihtelevat 20 €:sta aina 500 € asti. Yksinkertainen ja aina arvostettu lahja. Meidän digitaaliset lahjakortit lähetetään suoraan sähköpostiin ja ne ovat heti käytettävissä. Sisustuksen valinta itse Rum21:stä on varmasti unelma hänelle, joka on juuri muuttanut? Tai hänelle jolla on jo kaikkea, eikä toivo mitään lahjaksi - silloin lahjakortti on varmin kortti.

Huonekalut Valaistus Sisustus Tarjoilu Matot Tekstiilit Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide Outdoor Season null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null