October Offers: Jopa 50% alennus >>

Asiakaspalvelu
Ostoskori
(0)
(0)
Suosikit
Huonekalut
product
variable_121804Le Grand Air Loveseat, Green Pearhttps://www.rum21.fi/le-grand-air-loveseat-green-pear?selectedPartNo=167162https://az666937.vo.msecnd.net/67/3eecaa6d-d329-4df1-9514-c30b8f0a41e5OutOfStock1000EUR/huonekalut/huonekalut/nojatuolit-istuinrahit/huonekalut/nojatuolit-istuinrahit/nojatuolitDecotique<span>Le Grand Air Loveseat merkiltä Decotique. </span><br /><br /><span>Korkealaatuisessa nojatuolissa on miellyttävä istua ja siinä on runsaasti istuintilaa. Sohvassa on tilaa kahdelle, mutta yksin istuttaessa siinä on tilaa vaikkapa nostaa jalat ylös. Sohva antaa ylellisen mutta samalla rennon vaikutelman ryppyisen "loose-fit" - verhoilun ansiosta. Irrotettavan verhoilun ansiosta sohva on helppo pitää puhtaana. Sohva sisältää 4 selkätyynyä ja istuintyynyn. </span><br /><br /><span>Runko on rakennettu kestävästä vanerista ja palkit ovat massiivipuuta, jotka antavat sohvalle vakautta ja kestävyyttä. </span><span>Istuinosa on valmistettu muotoonleikatusta vaahtomuovista ja vesilintujen höyhenistä. Selkätyynyt on ommeltu niin, että ne säilyttävät muotonsa ja ne on täytetty polyesterikuiduilla ja vesilintujen höyhenillä. </span>1251CAMPAIGN
Shop/Huonekalut/ Nojatuolit & Istuinrahit/ Nojatuolit
-20%
1 / 6

Le Grand Air Loveseat, Green Pear

1 000.00 €1 251 €
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Le Grand Air Loveseat merkiltä Decotique.

Korkealaatuisessa nojatuolissa on miellyttävä istua ja siinä on runsaasti istuintilaa. Sohvassa on tilaa kahdelle, mutta yksin istuttaessa siinä on tilaa vaikkapa nostaa jalat ylös. Sohva antaa ylellisen mutta samalla rennon vaikutelman ryppyisen "loose-fit" - verhoilun ansiosta. Irrotettavan verhoilun ansiosta sohva on helppo pitää puhtaana. Sohva sisältää 4 selkätyynyä ja istuintyynyn.

Runko on rakennettu kestävästä vanerista ja palkit ovat massiivipuuta, jotka antavat sohvalle vakautta ja kestävyyttä. Istuinosa on valmistettu muotoonleikatusta vaahtomuovista ja vesilintujen höyhenistä. Selkätyynyt on ommeltu niin, että ne säilyttävät muotonsa ja ne on täytetty polyesterikuiduilla ja vesilintujen höyhenillä.

Ominaisuudet

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!

Asiakaspalvelu

AsiakaspalveluOstoehdotToimituksetPalautus & ReklamaatioTietoa hintatakuustaYksityisyydensuoja
© 2020 Rum21.fi