product
variable_204873Mouse Lastentuoli, Valkoinenhttps://www.rum21.fi/mouse-lastentuoli-2-5-vuotta?selectedPartNo=226575https://az666937.vo.msecnd.net/67/5b00c9bc-4f80-4629-8613-9c027f4c2c93InStock158EUR/huonekalut/lasten/lastenhuonekalut/lasten/lastenhuonekalut/lastentuolitNofredUseita suunnittelukilpailuita voittanut Nofredin Mouse Tuoli on valmistettu erityisesti perheen pienimmille, ajatuksena luoda lapsille ajatus että he ovat tervetulleita huoneeseen. Kaunis Mouse Tuoli sopii erinomaisesti asetettavaksi lastenhuoneeseen, mutta myös muihin kodin huoneisiin. Tuolin yksinkertaisen kaunis muotokieli tekee tuolista tyylikkään lisän missä tahansa tilassa.<br /><br />Tuolin ajaton muotoilu ja korkealaatuinen materiaali tekee tuolista erinomaisen kestävän. Tuoli kestää loistavasti leikkimistä, ja sen voidaan sanoa kestävän sukupolvelta toiselle. Kaunis tuoli on saatavana useassa eri värissä, ja eri väriset tuolit sopivat täydellisesti yhdistettäväksi toisiinsa. Valittavanasi on kauniin tammen-, harmaan-, valkoisen-, mustan-, petroolin- ja viininpunaisen kauniit sävyt. Tuoli sopii erinomaisesti yhdistettäväksi sarjan pöydän kanssa. Älä käytä tuotteiden kanssa jotka sisältävät ammoniakkia.198

Mouse Lastentuoli, Valkoinen

158.00 €198 €
Useita suunnittelukilpailuita voittanut Nofredin Mouse Tuoli sopii erinomaisesti asetettavaksi lastenhuoneeseen, mutta yhtä hyvin myös olo- tai makuuhuoneeseen.
Varastossa :  Toimitus heti
Pidennetty palautusoikeus 31/1 asti
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Useita suunnittelukilpailuita voittanut Nofredin Mouse Tuoli on valmistettu erityisesti perheen pienimmille, ajatuksena luoda lapsille ajatus että he ovat tervetulleita huoneeseen. Kaunis Mouse Tuoli sopii erinomaisesti asetettavaksi lastenhuoneeseen, mutta myös muihin kodin huoneisiin. Tuolin yksinkertaisen kaunis muotokieli tekee tuolista tyylikkään lisän missä tahansa tilassa.

Tuolin ajaton muotoilu ja korkealaatuinen materiaali tekee tuolista erinomaisen kestävän. Tuoli kestää loistavasti leikkimistä, ja sen voidaan sanoa kestävän sukupolvelta toiselle. Kaunis tuoli on saatavana useassa eri värissä, ja eri väriset tuolit sopivat täydellisesti yhdistettäväksi toisiinsa. Valittavanasi on kauniin tammen-, harmaan-, valkoisen-, mustan-, petroolin- ja viininpunaisen kauniit sävyt. Tuoli sopii erinomaisesti yhdistettäväksi sarjan pöydän kanssa. Älä käytä tuotteiden kanssa jotka sisältävät ammoniakkia.

Ominaisuudet

  • Tuotenumero226575
  • Toimittajan tuotenumero1202
  • Tuotemerkki
  • Sarja
  • MateriaalikuvausAsh with PU paint
  • MitatSeat height: 260 mm
  • VäriValkoinen
  • Korkeus45.9 cm
  • Leveys42.5 cm
  • Syvyys28 cm

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!